Nová ŠKODA Rapid Spaceback prichádza na slovenský trh

23.10.2013 08:36

Novinku Rapid Spaceback je možné na Slovensku objednať od 22. 10. 2013

Dostupný: Rapid Spaceback „Active“ so skvelou uvádzacou cenou od 9 830 €

Čisté emócie: Akčný model Rapid Spaceback „Skyline“ s panoramatickou presklenou strechou a predĺženým sklom v piatych dverách od 12 730 €

Atraktívny: Rapid Spaceback s akčným paketom „Active Plus“ od 10 329 € s bohatou základnou výbavou a predĺženou štvorročnou zárukou výrobcu

Deň otvorených dverí v piatok 25.10. u všetkých autorizovaných predajcov ŠKODA

Značka ŠKODA dnes uviedla na slovenský trh svoj prvý kompaktný hatchback ŠKODA Rapid Spaceback.Novinka štartuje s atraktívnou uvádzacou cenou už od 9 830 € vo výbave „Active“, vrátane predĺženej štvorročnej záruky. Štýlový akčný model Rapid Spaceback „Skyline“ s panoramatickou presklenou strechou a predĺženým sklom v piatych dverách začína na cene 12 730 €. Pri príležitosti štartu predaja budú k dispozícii aj výhodné akčné pakety „Plus“. Bohato vybavený Rapid Spaceback s akčným paketom „Active Plus“bude v ponuke od 10 329 €. Štartovacia ponuka modelov, ktorá obsahuje predĺženú štvorročnú záruku výrobcu, platí pri využití značkového financovania prostredníctvom VW Finančné služby. Nový model je možné od dnešného dňa objednávať v sieti autorizovaných partnerov značky ŠKODA.

 

ŠKODA uvádza horúcu novinku na slovenský trh s mimoriadne atraktívnou uvádzacou cenou už od 9 830 € vo výbave „Active“, vrátane predĺženej štvorročnej záruky. S uvedením nového modelu prichádza aj edícia výhodných akčných paketov „Plus“. Základný model ŠKODA Rapid Spaceback„Active Plus“od10 329 €ponúkne sériovo klimatizáciu, rádio s prehrávačom CD a MP3, predné hmlové svetlomety, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, tónované sklá, elektricky ovládané okná vpredua zadný stierač. V cene je taktiež zahrnutá predĺžená štvorročná záruka výrobcu. ŠKODA Rapid Spaceback„Active Plus“ so štvorvalcovým benzínovým turbomotorom 1,2 TSI s výkonom 63 kW/86 k je k dispozíciiod11 329 €.

Vo výbave „Ambition Plus“ disponuje ŠKODA Rapid Spaceback automatickou klimatizáciou Climatronic, rádiom s prehrávačom CD a MP3, koženým multifunkčným volantom, dekoračnými lištami palubnej dosky, centrálnym zamykaním s diaľkovým ovládaním, palubným počítačom, zadnými parkovacími senzormi, tempomatom, hmlovými svetlometmi, tónovanými sklami a pätnásťpalcovýmidiskami z ľahkej zliatiny. S motorom 1,2 TSI/63 kWbude Rapid Spaceback „Ambition Plus“k dispozícii od12 529€. Na výber sú tiež agregáty 1,2 TSI s výkonom 77 kW/105 k, 1,4 TSI s výkonom 90 kW/122 k (výhradne s prevodovkou DSG), 1,6 TDI s výkonom 66 kW/90 k a 1,6 TDI s výkonom 77 kW/105 k.

Špičkovou verziou akčných paketov „Plus“ je ŠKODA Rapid Spaceback „Elegance Plus“. Pohonnou jednotkou je v tomto prípade motor 1,6 TDI66 kW/90 k so sedemstupňovou automatickou dvojspojkovou prevodovkou DSG. V cene 17 629 € získajú zákazníci okrem iného aj vyhrievané predné sedadlá, tempomat, parkovacie senzory vzadu, kožený multifunkčný volant, handsfree sadu na s Bluetooth, sklá SunSet so zvýšeným stupňom tónovania, šestnásťpalcové disky z ľahkej zliatiny, dekoračné lišty palubnej dosky, hmlové svetlomety s CORNER funkciou a vyhrievané ostrekovače. Uvádzacia ponuka modelov s predĺženou štvorročnou zárukou výrobcu platí za predpokladu využitia značkového financovania vozidla prostredníctvom spoločnosti VW Finančné služby.

Atraktívna individualizácia v prevedení „Skyline“

S novým modelom Rapid Spaceback ponúka ŠKODA pestrú paletu možnostíindividualizácie. Vrcholným prvkom je obrovská panoramatická presklená strecha a predĺžené sklo v piatych dverách. V spojení s panoramatickou presklenou strechou siaha tónovaná presklená plocha od predného skla cez strechu až k piatym dverám.Predĺžené sklo v piatych dverách v porovnaní s obyčajným sklom zasahuje zhruba o desať centimetrov nižšie.

Oba dizajnové prvky sú súčasťou výbavy verzie Rapid Spaceback „Skyline“, ktorú je taktiež možné objednať už teraz. Popri panoramatickej presklenej streche a predĺženom skle piatych dverí prichádza Rapid Spaceback „Skyline“ so zatmavenými hmlovkami, zatmavenými zadnými skupinovými svetlami, dvojfarebnými sedemnásťpalcovými hliníkovými kolesami, čierne lakovanými krytmi vonkajších spätných zrkadiel a čiernymspojlerom na piatych dverách. Okrem toho sú k dispozícii aj xenónové svetlomety. Pre zvýraznenie športového ladenia modelu si môžu zákazníci doobjednať aj športové sedadlá, kryty pedálov z ušľachtilej ocele a dekoračné lišty v bielom alebo čiernom klavírnom laku.

Cena základného akčného modelu Rapid Spaceback „Skyline“začína na sume 12 730 € a s motorizáciou 1,2 TSI/63 kW od 13 730€, vrátane predĺženej štvorročnej záruky. Ponuka platí za predpokladu využitia značkového financovania vozidla prostredníctvom spoločnosti VW Finančné služby.

Zákazníci môžu k novému modelu získať zdarma sadu štyroch kompletných zimných koliesv prípade využitia ďalších možností financovania cez VW Finančné služby.

Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko pozýva zákazníkov na deň otvorených dverív piatok 25. 10., počas ktorého si môžu u všetkých autorizovaných predajcov ŠKODA otestovať nový model ŠKODA Rapid Spaceback a získať darček. Zároveň každý, kto absolvuje testovaciu jazdu, bude automaticky zaradený do súťaže o nový model SKODA Rapid Spaceback na rok.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode