Nová ŠKODA Octavia odhalená

13.12.2012 08:57

 

l.Kľúčový model značky ŠKODA: Trieda sama pre seba

l.ŠKODA Octavia tretej generácie stanovuje nové štandardy vnútorného priestoru

l.Priestor a technika vozidiel strednej triedy v cenovej úrovni kompaktného segmentu

l.Vysoká kvalita na prvý pohľad: Výrazný, sebavedomý a nadčasový dizajn

l.Špičková úroveň bezpečnosti: Nové asistenčné systémy

l.Výkonné motory s nízkou spotrebou: Najlepšia hodnota emisií CO2 – 89 g/km

l.Rádiá a navigačné systémy novej generácie s viacdotykovým ovládaním

l.Dôraz na maximálnu funkčnosť: „Simply Clever“ riešenia spríjemňujú každodenné používanie automobilu

 

ŠKODA Octavia bola vždy pre mladoboleslavskú automobilku kľúčovým modelom. Odhalením tretej generácie svojho bestselleru ŠKODA ešte viac posilňuje svoju pozíciu v segmente A. Vozidlo so siluetou sedanu stanovuje nové štandardy v ponuke priestoru pre cestujúcich aj ich batožinu. Zvonka zaujme atraktívnym vzhľadom v duchu novej dizajnovej DNA značky ŠKODA, vnútri zas vysokou funkčnosťou či modernými systémami bezpečnostnej a komfortnej výbavy. Ako je pre vozidlá značky ŠKODA typické, nová Octavia ponúka množstvo „Simply Clever“ prvkov, rovnako ako výhodný pomer ceny a ponúkanej hodnoty. Ekonomickosť prevádzky je podporená úspornými motormi TSI a TDI novej generácie.

ŠKODA Octavia je kľúčovým modelom značky ŠKODA,“ hovorí predseda predstavenstva spoločnosti ŠKODA AUTO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. „V najlepšom slova zmysle stelesňuje hodnoty značky: dostatok priestoru, kvalitu, precízne spracovanie, spoľahlivú modernú techniku, nadčasový dizajn, vysokú funkčnosť a vynikajúci pomer ceny a ponúkanej hodnoty. Naším cieľom bolo tretiu generáciu modelu Octavia zlepšiť tak, aby splnila neustále rastúce nároky našich zákazníkov. To sa nám podarilo - nová Octavia je trieda sama pre seba,“ zhŕňa Winfried Vahland.


Prednosťou celkovej koncepcie vozidla ŠKODA Octavia bola vždy ponuka „kusu auta navyše“. To znamená veľkorysý vnútorný priestor pre cestujúcich. Karoséria typu liftback v elegantných tvaroch sedanu ponúkala skvelý prístup do batožinového priestoru vďaka veľkým piatym dverám. „Nová Octavia v tejto ceste dôsledne pokračuje. Je to automobil, ktorý za cenu obvyklú v kompaktnom segmente ponúka priestor a techniku ​​vozidla strednej triedy. Ideálne riešenie pre náročných zákazníkov - na jednu stranu chcú, aby ich vozidlo bolo maximálne moderné, na strane druhej to však musí byť Octavia so všetkými svojimi prednosťami. Nová Octavia je skrátka tým najlepším, čo im v danej chvíli ponúkame,“ hovorí Dr. Frank Welsch, člen predstavenstva spoločnosti ŠKODA AUTO za oblasť technického vývoja.



 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode