Nová ŠKODA KAROQ prichádza na Slovensko

10.11.2017 15:51

Len mesiac po slovenskej premiére na nitrianskom autosalóne je kompaktné SUV ŠKODA KAROQ dostupné u všetkých autorizovaných predajcov značky na Slovensku. Najnovší model automobilky ŠKODA je možné objednať v dvoch vyšších výbavových stupňoch Ambition a Style v cene od 19 770 eur. Motoristov zaujme emotívnym dizajnom, veľkorysým priestorom, špičkovou konektivitou a radom asistenčných služieb. Vlastnosti novinky môžu otestovať aj návštevníci veľkých obchodných centier v Banskej Bystrici,  Bratislave, Košiciach, Prešove, Trnave a v Žiline, kde im vo vybraných víkendoch predajcovia značky ŠKODA nové SUV radi predstavia.

›Od začiatku tohto týždňa si motoristi môžu vyskúšať nové SUV ŠKODA KAROQ u všetkých autorizovaných predajcov značky na Slovensku

›Nové kompaktné SUV je na Slovensku dostupné v dvoch vyšších výbavových stupňoch Ambition a Style v cene od 19 770 eur

„Pozývam všetkých fanúšikov našej značky do showroomov ŠKODA vo svojom regióne, kde sa už teraz môžu nielen zoznámiť, ale si aj vyskúšať nový KAROQ. Som presvedčený, že naše najnovšie SUV osloví ľudí s aktívnym životným štýlom, pre ktorých bude bezpečným spoločníkom nielen na cesty v meste, ale aj v prírode,“ hovorí Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Od utorka 7. novembra si motoristi môžu nové SUV ŠKODA KAROQ vyskúšať už priamo u autorizovaných predajcov značky ŠKODA na Slovensku. Dostupné je  v dvoch vyšších výbavových stupňoch Ambition a Style v cene od 19 770 eur, navyše s bohatými balíkmi výbav za zvýhodnené ceny. V priebehu novembra a decembra môžu novinku otestovať aj návštevníci obchodných centier v šiestich mestách Slovenska: v Banskej Bystrici (25. – 26. 11. Europa),  Bratislave (18. – 19. 11. Eurovea), Košiciach (2. – 3. 12. Atrium Optima), Prešove (2. – 3. 12. Eperia), Trnave (18. – 19. 11. City Arena) a v Žiline (25. – 26. 11. Aupark).

 

Nová ŠKODA KAROQ prichádza, rovnako ako ďalšie modely ŠKODA, s predĺženou zárukou na 5 rokov alebo 100 000 km, inovatívnymi službami ako je Doživotná Garancia Mobility Premium a s ponukou predplatených Servisných balíkov v rámci doplnkovej výbavy. Motoristi môžu využiť výhodné finančné produkty s 0 % úročením: Financovanie na štvrtiny, tretiny či Financovanie na jednotku, pri ktorom splácajú len 1 % z ceny vozidla mesačne.

  

S modelom ŠKODA KAROQ česká automobilka pokračuje vo svojej SUV ofenzíve. Okrem nadčasového a dynamického dizajnu novinka presviedča aj typickými prednosťami vozidiel značky ŠKODA, ako je nadštandardný priestor, praktické Simply Clever detaily a moderné riešenie konektivity.

 

Motorová paleta modelu sa skladá zo štyroch pohonných jednotiek. K dispozícii sú dva benzínové agregáty: 1,0 TSI s výkonom 85 KW (115 k) a 1,5 TSI s výkonom 110 kW (150 k) a so systémom Active Cylinder Management Technology, ktorý v určitých prevádzkových režimoch odpája dva valce, čím prispieva k úspore paliva. Motoristi si môžu vybrať aj z dvoch vznetových motorov 1,6 TDI s výkonom 85 kW (115 k) a 2,0 TDI s výkonom 110 kW (150 k) a pohonom všetkých štyroch kolies (4x4). Motor s výkonom 140 kW (190 k) 4x4 príde na trh v prvej polovici roku 2018. Dvojspojkové automatické prevodovky DSG so siedmimi prevodovými stupňami sú na vyžiadanie k dispozícii pre všetky motory za príplatok 2 000 eur.

 

Nové SUV  sa vyznačuje bezkonkurenčným objemom batožinového priestoru. V päťmiestnom usporiadaní interiéru má základný objem 521 litrov, po sklopení zadných sedadiel vzrastie až na 1 630 litrov. S voliteľným systémom VarioFlex, pozostávajúcim z troch samostatných individuálne nastaviteľných zadných sedadiel, ktoré sa dajú z vozidla aj vybrať, možno priestor pre batožinu zväčšiť až na 1 810 litrov. Systém VarioFlex patrí k mnohým Simply Clever riešeniam nového modelu. Ďalším z nich je napríklad aj virtuálny pedál, ktorý umožňuje bezdotykové otváranie piatych dverí.

 

ŠKODA KAROQ je zároveň najdigitálnejším vozidlom spomedzi všetkých modelov značky. Vďaka inovatívnym riešeniam patrí v oblasti konektivity na vrchol segmentu. Ponúka moderné funkcie a rozhrania a je vybavená kapacitnými dotykovými displejmi. Vďaka LTE modulu a najaktuálnejšiemu navigačnému systému s WiFi-hotspotom je posádka auta vždy online.

 

Novinkou pre značku ŠKODA je tiež možnosť ovládať vybrané funkcie gestami (infotainment systém Columbus). Vo vozidle je k dispozícii široká škála prepracovaných asistenčných a bezpečnostných systémov. Kompaktné SUV ponúka komfortný koncept osvetlenia s Full LED svetlometmi, LED zadnými svietidlami a ambientným LED osvetlením interiéru.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode