NOVÁ IDENTITA DACIA!

26.12.2022 18:19

Od nového roka prinesie Dacia novinku, ktorá zmení dizajn celého modelového radu. Na novú vizuálnu identitu predstavenú ešte minulé leto Dacia nadväzuje novým dizajnom značky, ktorej súčasťou je nové logo a nový vzhľad pobočiek dílerských sietí.

Prvou zmenou neprehliadnuteľnou i pre tých, ktorí dianie v automobilovom svete nesledujú, je úplne nové logo znázorňujúce písmená „DC“, ktoré odkazujú na výraznú a asertívnu značku. Je to nová vizuálna identita.  K tomu samozrejme patrí aj ekologickosť a taktiež zaujímavá „zelená“ farba, ktorá sa odlišuje od tradičnej zelenej a evokuje blízkosťznačky k prírode. Stáva sa súčasťou firemnej identity pre svoju netradičnosť.

Rovnako smerom k udržateľnosti a využiteľnosti kráčajú aj predajné miesta Dacia. V trnavskej predajni, ktorá by mala byť prvým aktualizovaným miestom u nás, nechýbajú prvky ako napríklad stojany z recyklovaných pneumatík. Rovnako pribudla možnosť zobraziť auto v skutočnom prostredí vďaka rozšírenej realite a fotoaparátu na vašom telefóne. Auto si tak viete pozrieť ešte skôr, ako zavítate do predajne. Stačí si stiahnuť aplikáciu Dacia AR.

Dacia okrem toho predstavila svetu svoje konceptové vozidlo Dacia MANIFESTO, ktoré neodzrkadľuje žiaden pripravovaný sériový model, ale skôr víziu a hodnoty značky. 

Niektoré jeho prvky, vrátane systému Media Control s rozhraním príslušenstva YouClip či materiál Starkle vyrobený z 20 % recyklovaného plastu, sa však objavia v spomínanej budúcej generácii modelu Duster.

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode