Nová edícia - waterdrop LOVE!

10.06.2019 14:47

Waterdrop predstavuje prvú limitovanú edíciu mikrodrinkov LOVE, ktorá je stvorená pre dlhé letné dni strávené vo dvojici. Podeľ sa o nezabudnuteľný zážitok z jedinečnej chuti Waterdrop LOVE.

Mikrodrink LOVE je kombináciou exotických plodov sladkokyslého goji a osviežujúceho granátového jablka doplnená klanopraškou čínskou, nazývanou tiež schinzandra. Limitovaná edícia je výnimočná aj vďaka baleniu, ktoré je vytvorené pre dvoch. Získaj dvakrát toľko lásky tým, že sa podelíš o Waterdrop LOVE. Nechaj sa okúzliť osviežujúcim extraktom plným lásky, miluj a rozdávaj LOVE.

 

Nezabudni namiešať svoj dokonalý drink v novej elegantnej fľaši Waterdrop LOVE. Je vyrobená z nerezu s dvojitou stenou, udrží vodu studenú až po dobu 24 hodín a teplú vodu až 12 hodín. Fľaša má bambusové viečko a vysokú odolnosť s objemom 500 ml.

 

K produktom Waterdrop LOVE je určená aj limitovaná edícia plátennej tašky, ktorá sa pohodlne nosí vďaka silným a dlhým ušiam s oddeleným vreckom na fľašu. Je v ponuke len v kombinácii k produktom Waterdrop LOVE.

Poteš seba a svojho blízkeho novým Waterdrop LOVE, ktorý je ako mikrodrink, flaša a taška skvelým darčekom na horúce letné dni

Viac informácií nájdete na www.waterdrop.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode