Nová Dacia Duster

01.09.2013 19:13

Nová Dacia Duster, ktorá bude predstavená na nadchádzajúcom autosalóne vo Frankfurte, je vylepšením úspešného modelu, ktorý ostáva aj naďalej verný hodnotám značky Dacia. Dizajn Novej Dacie Duster je športovejší a kladie väčší dôraz na charakter SUV vozidiel.

Dôrazný 4x4 styling
Prednej časti auta dominuje nová mriežka chladiča, ktorá je dotvorená dvomi chrómovanými prúžkami. Nasávanie vzduchu je osadené nižšie a nová je aj dvojica svetlometov s dennými svetlami. Tieto vylepšenia podčiarkujú robustnosť auta na ceste a jeho charakter „go anywhere".

„Vychádzali sme z dizajnu pôvodného modelu. Prvky určujúce identitu vozidla boli zmodernizované. Taktiež sme sa sústredili na charakter vozidla s pohonom 4x4. Nový Duster má oveľa výraznejšiu vizáž, a pritom si zachováva svoje pôvodné DNA" povedal David Durand, dizajnér modelov radu Entry.

Nové nosiče s označením modelu Duster opäť podčiarkujú SUV charakter vozidla, zatiaľ čo nové 16 - palcové disky z ľahkých zliatin a „Mud and Snow" pneumatiky oživili jeho profil.

Zadná časť auta ladí s prednou a dolaďujú ju pochrómované prvky - pochrómovaný výfuk a nové nápisy „4WD" završujú exteriérové zmeny na Novej Dacii Duster a potvrdzujú nový charakter auta.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode