Nitriansky Autosalón sa úspešne skončil

07.10.2013 17:43

Jubilejný dvadsiaty Autosalón Nitra včera zatvoril svoje brány. S návštevnosťou 111 564 ľudí splnil očakávania. Už teraz 96% vystavovateľov prisľúbilo účasť aj v budúcom roku.

Najväčšími lákadlami podľa účastníkov boli najrýchlejší elektromobil (šesťsto koňovéPorsche), Mercedes S (s autonómnym riadením), najluxusnejší autobus (futbalového klubu Barcelony s legendárnym Messim), rovnako ako aj najväčšia slovenská show na kolesách (vrátane vystúpení kaskadérov na motocykloch, predvádzaní vozidiel v rôznych úpravách i veteránov, a tiež výnimočného programu vytuningovaných i airbrushových truckov).

Štvordňový nitriansky autosalón, konaný na plochou najväčšom slovenskom Výstavisku Agrokomplex v Nitre ako prehliadka automobilových noviniek (najmä z frankfurtského autosalónu) sprístupnil  dvadsaťpäť premiér prevažne najpredávanejších automobilových značiek v SR.

V sobotu bol zaujímavý program v oblati poradenstva  -  Auto a žena v pavilóne F. Nielen ženy, ale aj muži sa dozvedeli o rôznych vplyvoch na šoférovanie či už lieky alebo u žien ich menštruačné problémy. Mudr. Bogdányová nám to vysvetlila odborne s precíznou podrobnosťou. Témy ako je nesústredenosť za volantom a rady ako zabaviť dieťa v aute odprednášala pani Alena Chorvátová / šefredaktorka online webového portálu Autoazena.sk

Ženám na autosalóne robili vizáž odborníčky z Mary Kay. Okrem vizáže a konzultácie ohľadom pleti mohli návštevníčky vyhrať aj kvalitnú kozmetiku zúčastnením sa tomboly.

Veríme, že všetkým našim ženám sa páčil zaujímavý program a dúfame, že sa o rok opäť všetci stretneme na ďaľšom autosalóne v Nitre.

 

Tesne pred ukončením sa v pavilóne F o 15.30 h uskutočnilo žrebovanie a jeden spomedzi platiacich návštevníkov získal nové Suzuki Swift.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode