NISSAN SALES CEE A AVIS UZAVRELI NA SLOVENSKU EXKLUZÍVNU SPOLUPRÁCU

18.07.2017 06:16

Spoločnosť Avis Car Rental a jej dcérske spoločnosti prevádzkujú jednu z najznámejších a najväčších spoločností na svete v oblasti prenájmu vozidiel. Spoločnosť operuje vo viac ako 5 500 lokalitách v približne 165 krajinách. Spoločnosť založil Warren Avis v roku 1946 a bola prvou spoločnosťou na svete, ktorá prenajímala automobily na letiskách. V 50-tych rokoch sa spoločnosť rapídne rozrástla takmer celého sveta. Od novembra 1996 pôsobí AVIS aj na Slovensku v zastúpení spoločnosti United Rental Group, s.r.o., ktorá má 24 pobočiek na území Slovenskej republiky pod vedením Vladimíra Ortha.

Čo teda majú spoločné spoločnosti Nissan Sales Central and Eastern Europe a AVIS?

Odpoveďou je 78 vozidiel Nissan Qashqai. V roku 2017 spoločnosti uzavreli exkluzívnu spoluprácu. Spoločnosť AVIS rozšírila svoju flotilu o jedinečné mestské crossovery Nissan, ktoré sú viac ako desaťročie lídrom vo svojej kategórií. Nissan Qashqai je dlhodobo najpredávanejším crossoverom v Európe, ktorý je charakteristický svojim robustným dizajnom, inovatívnymi technológiami a prvotriednymi jazdnými vlastnosťami.

Martin Šefčovič, fleetový manažér pre Slovenskú republiku, sa k danej spolupráci vyjadril nasledovne: „Veľmi sa teším zo spolupráce so spoločnosťou AVIS. Som presvedčený, že nie je lepšej cesty ako presvedčiť zákazníka o kvalite a jedinečnosti vozidla Nissan ako prostredníctvom testovacej jazdy. Spoločnosť AVIS je našim silným partnerom a prostredníctvom ich prenájmu a služieb vieme nenútene osloviť zákazníkov po celom Slovensku. Vieme zviditeľniť vozidlá tým najvhodnejším spôsobom a dostať ich ešte viac do povedomia našich zákazníkov.“

 

Obe spoločnosti sú zárukou kvality a kladú zákazníka na prvé miesto – a práve preto „viac úsilia“ a „vzrušujúce inovácie“ sú sľubným začiatkom na ceste k prémiovým službám pre zákazníkov po celom Slovensku.

Spoločnosť Nissan v Európe

Spoločnosť Nissan Nissan má v Európe jedno z najväčších zastúpení medzi všetkými zámorskými automobilkami. Konštruktérskej práci, výskumu, vývoju, výrobe, logistike a predajnej a marketingovej činnosti sa tu venuje viac než 17 000 zamestnancov. Výrobné linky závodov spoločnosti Nissan vo Veľkej Británii, Španielsku a Rusku vlani vyrobili viac ako 660 000 vozidiel vrátane oceňovaných crossoverov, úžitkových vozidiel a tiež Nissanu LEAF, najpopulárnejšieho elektromobilu sveta. Spoločnosť Nissan si nedávno predstavenou víziou Inteligentnej mobility kladie za cieľ dosiahnuť nulové emisie a nulový počet nehôd so smrteľnými následkami. Toto komplexné poňatie má slúžiť ako inšpirácia pre portfólio výrobkov i technológií a určovať štýl rozhodovania o tom, ako majú byť automobily poháňané, ovládané a aké bude ich miesto vo fungovaní spoločnosti. Spoločnosť Nissan má všetky predpoklady stať sa najžiadanejšou ázijskou značkou v Európe.  

http://www.newsroom.nissan-europe.com

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode