NISSAN NA AUTOSHOW NITRA 2017

28.09.2017 17:13

Autorizovaný predajcovia Nissan - ALBEX PLUS, Nitra a AUTOŠTÝL, Trenčianska Turná – budú zastupovať značku Nissan na Autoshow Nitra od 5.10 do 8.10.2017
 
  • Exkluzívna slovenská výstavná premiéra nového Nissanu Qashqai a X-Trail
  • Expozícia celého modelového radu značky Nissan
  • Nová Micra ako hlavná cena súťaže v spolupráci s organizátorom Autoshow 2017 - Agrokomplexom Nitra

 

Od 5. do 8. októbra 2017 prebehne na výstavisku Agrokomplex Nitra celoštátny autosalón - Autoshow Nitra 2017. Spoločnosť Nissan nebude na Autoshow Nitra chýbať. Expozíciu japonskej značky zaisťujú autorizovaní predajcovia ALBEX PLUS, Nitra a AUTOŠTÝL, Trenčianska Turná v spolupráci s importérom vozidiel značky Nissan.

 

Pre návštevníkov je pripravená na stánku Nissanu slovenská výstavná premiéra nového Nissanu Qashqai a nového Nissanu X-Trail.

Nový Nissan Qashqai, najpredávanejší crossover v Európe, prešiel rozsiahlou modernizáciou, ktorá ešte viac podtrhuje jeho jedinečný charakter. Návštevníci budú môcť obdivovať kompletne prepracovanú prednú časť vozidla s najnovšími verziami mriežky chladiča v tvare V a prednými LED svetlometmi. Nové sú tiež zadné LED svetlá s trojrozmerným motívom bumerangu. Ďalším zaujímavým detailom sú nové, elegantné hliníkové kolesá. Luxusne pôsobí u nového Nissanu Qashqai predovšetkým interiér kabíny. Tá je lepšie usporiadaná, sú v nej použité kvalitnejšie materiály a pokročilé technológie. Medzí novinky patrí volant v tvare písmena D, sedadlá čalúnené kožou Nappa s 3D čalúnením a prémiový audio systém BOSE. Popri prepracovanom dizajne zaujme nový Nissan Qashqai svojimi modernými inteligentnými technológiami – príďte sa presvedčiť.

 

Slovenská výstavná premiéra čaká aj nový Nissan X-Trail. Ešte väčšie a odvážnejšie SUV so všetkým, čo potrebujete: robustný dizajn, spoľahlivé jazdné vlastnosti, najnovšie technológie, komfort a flexibilita. Nový Nissan X-Trail, stvorený pre rodinné dobrodružstvá, Vás zaujme z každého uhla.

 

Okrem noviniek môžu návštevníci obdivovať kompletný modelový rad vozidiel Nissan - novú Micru – obľúbené mestské vozidlo, úspešný crossover Juke, kompaktný rodinný hatchback Pulsar či pick up Nissan Navara, ktorý sa teší veľkej popularite v Európe i na Slovensku. Ponuku dopĺňa najpredávanejší elektromobil na svete – 100% elektrický Nissan Leaf.

 

Atraktívnu interiérovú expozíciu dopĺňa exteriérová expozícia vozidiel s pestrým programom pre všetkých fanúšikov.

 

Veríme, že pozornosť návštevníkov upúta hlavná výhra súťaže na Autoshow Nitra 2017 – celkom nový Nissan Micra. Stačí vyplniť vstupenku a zapojiť sa do žrebovania.

 

Stánok Nissan nájdete v hale M3, exteriérovú expozíciu pred halou M3.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode