Nissan LEAF modernizácia pre rok 2022 s výraznejším dizajnom a pokročilými technológiami

28.02.2022 20:06

 

  • 100% elektrický LEAF 2022 prichádza do Európy s osvieženým vzhľadom, výrazným dizajnom diskov, pestrým výberom farieb a prepracovanými detailmi exteriéru, ktoré sú v súlade s novou identitou značky Nissan

  • Ikonické vozidlo s nulovými emisiami naďalej zohráva kľúčovú úlohu pri zrýchľovaní prechodu na elektrifikáciu

    Nissan dodáva prvému masovému elektrickému vozidlu na svete LEAF svieži dizajn, pričom ikonický model ponúka pútavejší štýl a inovatívne technológie.

    LEAF 2022 dostáva vynovený dizajn exteriéru, od prepracovaných detailov až po pozoruhodné riešenie diskov kolies z ľahkých zliatin – ponúkajú zákazníkom dynamickú estetiku v súlade s novou identitou značky Nissan.

    Modelový rok 2022, ktorý je zdokonalením veľmi úspešného modelu LEAF, poskytuje aj osvedčený súbor pokročilých asistenčných systémov, ako je ProPILOT, a informačno- zábavných technológií, ako je palubný systém NissanConnect.

    LEAF 2022 príde do predaja v Európe tento rok v apríli a buduje očakávania, pretože Nissan sa pripravuje na silnú produktovú ofenzívu s plne elektrifikovanou ponukou po lete 2022.

    Dynamický a elektrizujúci dizajn

    Od kolies nahor predstavuje LEAF 2022 vylepšenia dizajnu exteriéru, ktoré zvyšujú dynamiku osobitého vzhľadu modelu. LEAF tiež dostal nové logo značky Nissan na kolesách, prednej maske a veku batožinového priestoru.

    Nové 16- a 17-palcové disky kolies z ľahkých zliatin prinášajú športovejší vzhľad s hladkým čiernym dizajnom, ktorý umocňuje ich prémiový pocit.

    Zákazníci tiež ťažia z vynoveného radu farieb exteriéru, od uhladených až po odvážne a energické. Spolu so šiestimi jednotónovými farbami a piatimi dvojtónovými možnosťami sú po úspechu na ikonických modeloch ako Qashqai a Ariya k dispozícii dva nové odtiene: modrá s bohatým a vyzretým odtieňom a modrá Magnetic, ktorá prináša vylepšený pocit živosti modelu.

    Pútavý a prepojený zážitok z jazdy

    LEAF sa ponúka s dvomi možnosťami batérie, ktoré poskytujú dojazd až 385 km (WLTP)LEAF 2022 spája zážitok z efektívnej jazdy na elektrický pohon s rozsiahlymi asistenčnými technológiami a konektivitou, ktoré sú obohatené o viac ako 10-ročné znalosti a inovácie elektrických vozidiel Nissan.

    Technológia ProPILOT umožňuje modelu LEAF 2022 automaticky zastaviť, rozbehnúť sa a udržiavať bezpečnú vzdialenosť od vozidla vpredu, zatiaľ čo inovatívny e-Pedal poskytuje možnosť zrýchľovať, spomaľovať a zastavovať iba jedným pedálom pre maximálny komfort počas jazdy.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode