NEZABÚDAJTE ANI NA SEBA!

31.03.2022 21:10

Prvé nesmelé lúče slnka a uvoľujúce sa protipandemické opatrenia vniesli do našich životov optimizmus a radosť z prichádzajúcej jari a voľnosti. Nádej z lepších zajtrajškov sa však rýchlo rozplynula a 24. február zmenil víziu a predstavy o pokojnejšom živote všetkým z nás. Od vypuknutia vojny na Ukrajine spoločnosť Avon intenzívne hľadá spôsoby ako pomôcť zmierniť utrpenie žien a ich rodín ako na Ukrajine, kde máme množstvo kolegov a kolegýň, tak aj ľudí utekajúcich pred vojnou a hľadajúcich útočisko na území Slovenska. Sdrcom a mysľou sme s nimi. Časy, ktoré žijeme nám ukazujú, aké dôležité je žiť tu a teraz, venovať sa svojim blízkym, práci či plniť si sny. Čoraz častejšie počúvame rady a odporúčania, ako si zachovať pokoj a duševné zdravie aj v takomto náročnom období. Nezabúdať na seba, neznamená, že nám nezáleží na tom, čo sa deje okolo nás. Môžeme robiť veci, ktoré nás tešia, môžeme potešiť aj niekoho vo svojom okolí. Možno teraz ešte viac, ako kedykoľvek predtým. Myslite aj na seba, odmeňte sa a skúsme sa tešiť z maličkostí, ktorými môže byť niekedy aj pekná vôňa, či beauty večer s novinkami od Avonu.

 

Viac informácií ako spoločnosť Avon reaguje na súčasnú situáciu na Ukrajine nájdete na www.avon.sk v časti Zodpovedná spoločnosť – Avon pre Ukrajinu.

 

#WatchMeNow #SledujteMa

 

 

Zdravá, hydratovaná a rozjasnená pleť

v každom veku, každý deň

 

 Denný krém s vitamínom C a OF50

 

Vedeli ste, že vitamín C v kozmetike môžete používať po celý rok? Funguje totiž ako ochranný štít a prevencia predčasného starnutia pleti. Po celý rok na ňu negatívne pôsobia voľné radikály, ktoré sa však najviac tvoria práve pri vystavovaní sa slnečným lúčom. Vitamín C má tiež výrazné depigmentačné účinky, a tak umožňuje rýchly návrat k rozjasnenej, hydratovanej, jemnej a pevnej pleti. Okrem toho, že je ultraľahký a rýchlo sa vstrebáva, tiež chráni pred UVA/UVB žiarením i škodlivými voľnými radikálmi, dokonale hydratuje a zároveň rozjasňuje. 

 

Objem: 50 ml, 

Bežná cena: 13,90 €

 

 

 

Pripravte sa na letné dni

 

 

 Incandessence Soleil EDP

 

Cíťte sa ako znovuzrodená s povzbudzujúcimi ovocnými tónmi, ktoré zanechávajú mnohostrannú a dlhotrvácnu vôňu. V spojení s kvetmi osmantu a krémovými 

drevinami ucítite hrejivé slnečné lúče na vlastnej koži. Siahnite po novinke z obľúbeného radu vôní Incandessence. O tom, že sú milované miliónmi žien naprieč celým svetom svedčí aj fakt, že každé 

2,5 minúty sa predá 1 flakónik Incandessence 

Lotus. 

 

Objem: 50 ml, 

Bežná cena: 15,50 €

 

 

Vyživujúci lesk na pery Ultra Color

 

Bohatý hviezdny lesk a  príjemný pocit na perách. Taký je nový lesk na pery Ultra Color obohatený 

o  jojobový aj  kokosový olej a  vyživujúci vitamín E. Vyberať môžete z krémových, trblietavých alebo klasických priesvitných finišov a  až z  15 odtieňov. Nájdite si aj vy svojho favorita. 

 

Objem: 7 ml, 

Bežná cena: 4,70 €

 

 

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode