NESCAFÉ Dolce Gusto predstavuje kávovar Movenza

24.09.2016 17:31

Ďalší míľnik v kávovom segmente dosiahnutý
Odvážna značka kávy NESCAFÉ Dolce Gusto ide opäť za hranice konvenčnosti tejto kategórie.  Uvedenie nového kávovaru s názvom Movenza určite neostane bez povšimnutia, pretože vynáša prémiovú domácu prípravu kávy na ešte vyššiu úroveň.  
Srdcom identity značky NESCAFÉ Dolce Gusto je tvorivá energia, ktorá sa premieta ako v oblasti technológií, tak v oblasti dizajnu a pri vytváraní kávových zmesí.  Jej snaha o súvislé zdokonaľovanie domáceho pitia kávy doladeného túžbou zasiahnuť stále náročnejšieho spotrebiteľa je zrejmá.  S vycibreným citom pre inovatívny dizajn je NESCAFÉ Dolce Gusto jednoznačne nedosiahnuteľným priekopníkom vo svojom segmente.


Najžhavejšie inovácie NESCAFÉ Dolce Gusto
 Unikátny systém automatického otvárania prístroja Movenza stelesňuje premenu bežného dizajnového predmetu na mimoriadny kávovar a uvádza tak celkom novú technickú vychytávku do sveta kávovarov  NESCAFÉ Dolce Gusto. Vďaka unikátnemu dotykovému ovládaniu je príprava každej šálky kávy veľmi jednoduchá, zábavná a umožňuje ešte ľahšie vyhovieť individuálnym potrebám každého milovníka kávy.  
Kreativita vychádza nielen z prelomového dizajnu, ale tiež z ponúkaných kávových zmesí a ostatných nápojov. S portfóliom viac ako 30 variantov sa NESCAFÉ Dolce Gusto neustále snaží rozširovať hranice významu dokonalej kvality kávy.

MOVENZA
Najpokročilejšia evolúcia kávy
S kávovarom Movenza NESCAFÉ Dolce Gusto povznesiete svoj zážitok z pitia kávy na úplne novú úroveň. Dizajn zatvoreného kávovaru inšpirovaný slávnou Chicagskou fazuľou bol predurčený, aby sa stal skutočným umeleckým kúskom každej kuchyne, ktorý sa po otvorení premení jediným stlačením tlačítka na unikátny kávový zážitok.  
Budete fascinovaní v okamžiku, keď sa vám pred očami začne váš umelecký kúsok otvárať s ladnosťou kozmickej lode a postupne sa meniť na skvelý kávovar s profesionálnymi parametrami, ktorý dokáže pripraviť širokú škálu nápojov.  
Benefit ikony:
⦁    Systém automatického otvárania
⦁    Intuitívne ovládanie na prispôsobenie intenzity kávy
⦁    Ochrana čerstvosti a aróma
⦁    Profesionálny tlak
⦁    Viac než 30 druhov nápojov



Pohľad dizajnéra
„Pri navrhovaní kávovaru sme narazili na viacero prekážok. Snažili sme sa všetky časti kávovaru, od misky na odkvapkávanie vody až po nádržku na vodu celkom integrovať do konštrukcie kávovaru, aby sme dosiahli harmóniu,“ hovorí jeden z dizajnérov.  
„Absolútnou novinkou je unikátne prevedenie čierneho variantu, na ktorý je použitý efekt „kartáčovaného laku“. Aby bol dosiahnutý želaný efekt a aby sa výsledok čo najviac priblížil reálnemu umeleckému vzhľadu, bol dizajn navrhovaný ručne, línia po línii, a potom reprodukovaný do priemyselnej výroby,“ dopĺňa dizajnér.  

NESCAFÉ Dolce Gusto sa vždy snaží predčiť očakávania
Značka NESCAFÉ Dolce Gusto je hrdá na to, že sa jej darí posúvať hranice dizajnu a použitých technológií na ďalšiu úroveň a predčiť tak očakávania spotrebiteľov.  
Výsledkom je kávovar Movenza, ktorý sa absolútne vymyká konvenciám a prekvapí milovníkov kávy svojim spracovaním, vďaka ktorému im pripraví jedinečný kávový pôžitok.  
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode