NESCAFÉ® Dolce Gusto® prichádza s novou limitovanou edíciou

01.07.2014 18:54

NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  prichádza s novou limitovanou edíciou, v ktorej sa snúbi zmysel pre detail, originalita a hravosť. Jej autorom je známy americký street art umelec Billy the Artist. Nový kávovar NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  prinesie do vašej kuchyne nielen prvok moderného umenia, ale aj vynikajúcu chuť kvalitnej kávy, studených nápojov i čajov. Novinkou je aj jedinečná receptúra marockého čaju Marrakesh Style Tea.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® predstavuje limitovanú edíciu kávovarov Billy The Artist, ktorá žiari farbami a sviežim dizajnom. Billy the Artist má umelecké štúdio v New Yorku a je jedným z najvýraznejších súčasných street art umelcov.

Značka NESCAFÉ® Dolce Gusto® a Billy majú veľa spoločného, predovšetkým originálny, autentický štýl podaný vždy zábavnou a hravou formou. Pri tvorbe dizajnu nových kávovarov sa Billy riadil svojím obľúbeným mottom „Vytvorte si svoju vlastnú realitu,“ ako aj filozofiou limitovaných edícií NESCAFÉ® Dolce Gusto® – dizajn kávovarov, ktoré nevyzerajú ako bežné kávovary. Kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® s Billyho kreativitou si tak ľahko získa srdce milovníkov umenia, ako aj milovníkov kávy.

„K hlavnej filozofii značky NESCAFÉ® Dolce Gusto® patria, okrem prípravy kvalitnej kávy a iných nápojov, aj každoročné limitované edície, ktoré kladú dôraz na originalitu, nevšedný dizajn a spojenie so svetovými ikonami z umeleckého prostredia.

„Je nám veľkou cťou, že novým dizajnérom kávovaru NESCAFÉ® Dolce Gusto® sa stal práve Billy the Aritst, ktorý patrí k popredným svetovým predstaviteľom street art umenia,“ uviedla senior brand manažérka NESCAFÉ Dolce Gusto, Afaf Hennane Sameliak.

V spojení s ikonickým rukopisom Billyho tak vznikol kávovar, v ktorom sa snúbi jedinečnosť a zároveň zmysel pre detail a ktorý takto rozsvieti každú domácnosť a obohatí ju o jedinečný prvok moderného umenia.

Billyho hravé, umelecky prepracované obrazce elegantne kopírujú línie samotného kávovaru NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  Genio 2. Nepochybne vykúzlia úsmev na tvári každého, kto si s kávovarom pripraví svoj obľúbený nápoj. A nie je to len dizajn, ktorým sa kávovar Genio 2 môže chváliť. Kávovar so systémom kapsúl pripraví šálku kvalitného espressa či ristretta kaviarenskej kvality. Káva z neho sa tak stáva jedinečným pôžitkom.

Hlavnou prednosťou NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  Billy the Artist je automatický systém ovládania, ktorý sám zastaví tok vody cez kapsulu pripravovanej kávy. Odporúčané množstvo vody je uvedené na každej kapsule, rovnako ako na každej škatuľke s kapsulami. Pri  studených nápojoch je špeciálne zdôraznená studená príprava (bez použitia teplej vody). Tento systém prípravy studených nápojov je výnimočný a ako prvý ho na trh priniesli kávovary značky NESCAFÉ DOLCE GUSTO.

Technické parametre poukazujú na rýchlosť, jednoduchosť a čistotu prípravy nápojov. Prípravu nápojov uľahčujú síce drobné, ale dôležité detaily:  magnetický držiak kapsúl s pohodlným nasadzovaním,  aretačná páka, tácka na odkvapkávanie s nastavením 3 polôh pre rôzne veľkosti šálok (espresso, lungo, latte macchiato ...) Transparentná nádržka na vodu s objemom až1 l a tzv. Thermoblock, v ktorom sa uskutočňuje ohrev vody – urýchľuje prípravu nápoja a zároveň zabezpečuje konštantnú teplotu vody na správne sparenie kávy s príkonom 1 340 – 1 600 W. Kávovary sú vybavené funkciou automatického vypnutia prístroja po 5 minútach pri nečinnosti, čo zaručuje energetickú úspornosť.

Ďalšou novinkou je NESCAFÉ® Dolce Gusto® Marrakesh Style Tea, čaj s chuťou marockých diaľok. Pomocou kávovaru NESCAFÉ® Dolce Gusto® pripravíte nápoj Marrakesh Style Tea veľmi ľahko. V lete dokáže šálka čaju s lahodnou mätou skvele osviežiť a v sychravom počasí zase zahriať.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode