Neohraničená individualizácia smart BRABUS tailor made

12.03.2015 16:04

Individualizácia je jedna z najsilnejších stránok značky smart. Zodpovedá tomu aj úspech programu smart BRABUS tailor made:

program individuálnych prvkov spustený pred piatimi rokmi sa medzičasom etabloval v celej Európe, ako aj v USA a Číne.

Od roku 2015 je smart BRABUS tailor made dostupný aj pre novú generáciu smart. Náhľad na takmer nekonečné možnosti poskytujú dva zušľachtené modely smart fortwo a jeden smart forfour na ženevskom autosalóne. Okrem špeciálnych lakov „lizard green“, „spring break orange“ a „darknight blue“ je mimoriadne pozoruhodný aj športový dizajn exteriéru tailor made oboch vozidiel smart fortwo. Okrem toho je interiér zušľachtený individuálnym koženým poťahom sedadiel, prístrojovej dosky a venca volantu v koži napa.

Motto programu individuálnych prvkov smart BRABUS tailor made
znie „Všetko je možné“. Vďaka lakom s množstvom rôznych odtieňov, koži v 30 základných farbách a balíku športových exteriérových doplnkov Style v programe tailor made si kreatívni zákazníci môžu nakonfigurovať smart úplne podľa svojich predstáv.

Hľadanie mimoriadneho štýlu je ešte ľahšie vďaka radu atraktívnych balíkov tailor made. Výbava v koži napa v balíku kože tailor made, individuálne kožené poťahy sedadiel, prístrojová doska a stredová výplň dverí s individuálne voliteľným vzorom stehov sú v segmente malých vozidiel jedinečné. V interiéri sú zase individuálnou farbou lakované rámiky združeného prístroja, prídavného prístroja a rádia/navigačného systému, ako aj krúžky okolo ventilačných dýz a zvýrazňujúce ozdobné prvky v prístrojovej doske. Interiérový balík Style uzatvára exkluzívne usporiadanie interiéru rukoväťou radiacej páky BRABUS, pákou ručnej brzdy BRABUS a športovými vložkami v pedáloch BRABUS.

Športovo individuálny zovňajšok dáva vozidlu smart fortwo exteriérový balík Style tailor made. Balík obsahuje okrem iného predný spojler BRABUS, bočné obloženie prahov, spojler strešnej hrany a zadný difúzor BRABUS pre športovú výfukovú sústavu BRABUS na želanie.

Exkluzívne disky z ľahkej zliatiny BRABUS Monoblock VIII s rozmermi 16“/16“ dotvárajú športový exteriér vozidiel.

Spoločnosť smart-BRABUS GmbH je joint venture podnik firiem smart a BRABUS a je synonymom najvyššej úrovne zušľachťovania automobilov. V uplynulých dvanástich rokoch sa pre produkty vyvinuté alebo vyrobené v spolupráci s konštruktérmi BRABUS rozhodlo viac ako 60 000 zákazníkov.

Modely smart BRABUS tailor made zodpovedajú výrazu „šité na mieru“ v pravom zmysle slova. Znamená to, že sú zušľachťované majstrovskou ručnou prácou s použitím kvalitných materiálov kontrolovaných výrobcom – s plnou zárukou výrobcu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode