Nemecká technológia stojí za top parametrami letnej pneumatiky PremiumContact 6

11.05.2017 09:09

Vodiči dôverujúci nemeckej technológii urobia dobré rozhodnutie, ak na svoje vozidlá obujú novinku od spoločnosti Continental – letné pneumatiky PremiumContact 6. Pneumatikám Continental dôverujú aj výrobcovia automobilov, ktorí používajú len pneumatiky zodpovedajúce najvyšším štandardom kvality. Continental sa stará o to, aby tieto štandardy spĺňali od maximálnej rýchlosti po skvelý handling a brzdný výkon na suchej aj mokrej vozovke, komfortné vedenie vozidla a znížený valivý odpor aj menšiu hlučnosť.



⦁    Letná pneumatika PremiumContact 6  je mimoriadne bezpečná na mokre a viac vydrží. Jej kilometrový výkon narástol o 15%, a aj na základe víťazstiev v tohtoročných testoch je evidentné, že ešte viac skvalitnila brzdný výkon na mokre. Za týmto výrazným zlepšením oproti predchádzajúcemu modelu stoja najmä nové technológie.

⦁    Safety Silica Compounds je názov zmesí, ktoré sa nachádzajú v novinke od spoločnosti Continental. S pomocou kryštalickej siliky maximalizovali konštruktéri z nemeckého Hannoveru účinnosť brzdenia pneumatiky na mokre a zdokonalili jej kilometrový výkon.

⦁    Pre vodičov váhajúcich s prezutím kvôli chladnejšiemu počasiu v posledných týždňoch, sa núka nákup letných pneumatík, ktoré sú skutočne prémiovým zážitkom.



Technici spoločnosti Continental robia viac ako 100 rôznych testov – vrátane mnohých bezpečnostných testov – aby zaistili, že originálna výbava (OE – original equipment), teda pneumatiky určené na prvé obutie nových áut, presne zodpovedá potrebám a typu každého vozidla. Či už ide o športový automobil, dodávku alebo elektromobil. Len správny výber pneumatík zaručí, aby výkonnosť udávaná v špecifikáciách produktu zodpovedala výkonnosti v každodennom použití.
Spoločnosť Continental dodáva pneumatiky pre originálnu výbavu mnohým medzinárodným výrobcom automobilov. To je jasným znamením, že unikátne znalosti nemeckých technológov a výnimočné automobilové know-how vyústili do toho, aby sa Continental stal popredným dodávateľom pneumatík  pre výrobcov automobilov po celom svete. Približne každé tretie auto vyrobené v Európe opúšťa výrobu na pneumatikách Continental. To z Continentalu robí európsku jednotku medzi všetkými výrobcami pneumatík! A potvrdzuje to aj hlas spotrebiteľov. Niekoľko desiatok tisíc čitateľov v aktuálnych anketách odborných nemeckých magazínov Auto Bild či Auto Zeitung  (2017) označilo pneumatiky Continental za najlepšie resp. za top pneumatiky na trhu.
Niet sa čomu čudovať. Vďaka technológiám je pokrok a zlepšenie citeľné aj pri novinke PremiumContact 6, ktorá je vodičom k dispozícii od prvého roka na trhu v 70 rozmerových variantoch rozměrových variantách – od od 16 do 22 palcov - pre osobné vozidlá a vozidlá kategórie SUV.
Maximálnu účinnosť brzdenia za mokra a zdokonalený kilometrový výkon prináša technológia v zmesiach Safety Silica Compounds. Práve pridanie kryštalickej siliky umožňuje pneumatike PremiumContact 6 dosahovať vynikajúcu účinnosť brzdenia, najmä na mokrej vozovke. Bezpečnosť sa podarilo udržať na tej najvyššej úrovni, pričom sa výrazne zdokonalil kilometrový výkon – vyriešil sa problém v rámci vývoja pneumatík a dosiahol sa posun vo vývoji pneumatík.
PremiumContact 6 tiež dosahuje vyšší komfort jazdy vďaka zdokonalenému výkonu pneumatiky. Optimálne vyladená tuhosť dezénu umožňuje mimoriadne zvýšenie kilometrového výkonu až o 15 %, zlepšuje jazdný komfort a znižuje hluk v interiéri vozidla. Nové typy polymérov zvýšili životnosť behúňa v akýchkoľvek jazdných podmienkach.
PremiumContact 6 zároveň ponúka športový štýl jazdy v každom aute vďaka novému dizajnu. Nový asymetrický dizajn drážok zaisťuje vyššiu tuhosť dezénu a lepšie vstrebávanie veľkých bočných síl. Výsledkom je mimoriadna kontrola a stabilita v zákrutách.
Medzi odbornými novinármi z nemeckého motoristického magazínu Auto Bild sa nová PremiumContact 6 stala celkovým víťazom v porovnávacom teste letných pneumatík pre rok 2017, a napriek výbornej priľnavosti na mokre bola v tomto teste ohodnotená ako najlepšia aj kvôli výsledkom v meraní kilometrového výkonu.
http://www.continental-pneumatiky.sk/osobne/pneumatiky/osobne-pneumatiky/letne-pneumatiky/premiumcontact6

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode