Nečakajte, kým sa ohlásia zdravotné problémy, začnite s prevenciou ihneď!

01.08.2016 22:47

 Je to ľahšie než si myslíte.

Chcete mať svoje zdravie pod kontrolou? Ste príliš zaneprázdnení, aby ste, možno zbytočne, trávili čas v čakárni u lekára? HARTMANN – RICO prchádza s riešením v rámci zdravotnej prevencie. Domáce testy Veroval vám ušetria čas a mnoho starostí.
Veroval je nová značka osobných diagnostických testov, ktorých rýchlosť a vysokú presnosť porovnateľnú s laboratórnymi testami ocení každý, komu záleží na jeho zdravotnom stave. Test je navyše možné vykonať pohodlne a veľmi jednoducho v domácom prostredí.
 "Výhodou domácich testov Veroval je predovšetkým rýchlosť a spoľahlivosť. Dávame ľuďom možnosť zavčas zistiť možný závažný zdravotný problém s včasným riešením. Ľahko použiteľné testy Veroval poskytnú spoľahlivé výsledky v priebehu niekoľkých minút," hovorí Markéta Pilná, produktová manažérka spoločnosti HARTMANN - RICO. Vykonanie testov je veľmi jednoduché. Balenie obsahuje všetko potrebné pre vykonanie testu v domácom prostredí vrátane jasného a zrozumiteľného návodu. Ku každému testu je k dispozícii aj inštruktážne video na stránke http://veroval.info/sk-sk.
"Vo svojej praxi sa takmer denne stretávam s pacientmi s problémami, ktorým by sa dalo jednoducho predísť riadnou prevenciou. Domáce testy lekársku starostlivosť samozrejme nahradiť nemôžu, ale fakt, že sú bežne dostupné, môže motivovať ľudí viac sa zaujímať a starať o svoje zdravie skôr, než bude neskoro," dodáva  MUDr. Jana Bendová, praktická lekárka pre dospelých.

Čo možno mať pod kontrolou?
HARTMANN - RICO predstavuje na slovenskom trhu najširšie spektrum diagnostických testov pre domáce použitie. K nedávno zavedenému CRP testu pre rozlíšenie vírusovej a bakteriálnej infekcie, pribudlo ďalších deväť testov Veroval, ktoré sa delia do štyroch kategórií - Alergia/neznášanlivosť, Akútne problémy, Prevencia a Plánovanie rodičovstva.

Názov testu    Popis testu
Veroval Zistenie alergie    Rýchly test na zistenie alergie na mačaciu srsť, peľ tráv a roztoče
Veroval Neznášanlivosť lepku    Rýchly test na zistenie celiakie
Veroval Borélie z kliešťa    Rýchly test na zistenie borélií z kliešťa
Veroval CRP test    Rýchly test pre rozlíšenie vírusovej a bakteriálnej infekcie
Veroval Zápal močových ciest    Rýchly test na zistenie bielych krvinek, dusitanov a bielkovín
Veroval Nedostatok železa    Rýchly test na zistenie nízkej hladiny železa
Veroval Prevencia črevných ochorení    Rýchly test na zistenie okultného krvácania v stolici
Veroval Prevencia žalúdočných ochorení    Rýchly test na zistenie baktérie Helicobacter pylori
Veroval Cholesterol    Rýchly test na stanovenie zvýšenej hladiny cholesterolu
Veroval Mužská plodnosť    Rýchly test na zistenie koncentrácie spermií v ejakuláte

Viac informácií o domácich diagnostických testoch nájdete na webových stránkach http://veroval.info/sk-sk  a kanáli  YouTube spoločnosti HARTMANN - RICO, kde sú k dispozícii videonávody k jednotlivým testom.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode