Nebojte sa padania vlasov, odpoveďou je GENESIS

20.03.2020 22:05

Vlasová značka Kérastase uvádza na trh novinku v oblasti vlasovej starostlivosti. Rad GENESIS je inšpirovaný nebojácnou a sebavedomou ženou, ktorá každý problém rieši efektívne a pragmaticky.

Padanie, lámanie alebo oslabenie vlasov je stav, ktorý trápi až 88 % žien na celom svete. Podľa odborníkov, ktorých si Kérastase prizval k riešeniu tohto problému, však nemusí ísť o stav trvalý. Naopak, vďaka komplexnému a cielenému prístupu je možné vrátiť vlasom ich zdravie a kvalitu späť. Inými slovami, never be affraid of falling.

Prvýkrát v histórii sa značka Kérastase spojila s kľúčovými odborníkmi na dermatológiu, výživu a vlasovú starostlivosť, ktorí sa rozhodli pristúpiť k riešeniu problému padania vlasov komplexne. Spoločne vyvinuli ucelený program pre všetky typy vlasov a príčiny ich vypadávania. Sme hrdí na to, že nový rad Genesis, ktorý posilňuje vlasy a minimalizuje ich padanie je už dostupný aj pre našich českých a slovenských zákazníkov,“ hovorí Lucie Hartová, ktorá pôsobí́ v spoločnosti L ́Oréal ako Brand Activation Manager pre značku Kérastase.

Medzi najčastejšie príčiny padania vlasov patria stres, nevyvážená strava, životospráva či hormonálne zmeny. K padaniu vlasov však môže dochádzať aj v dôsledku ich oslabenia a zvýšenej lámavosti, spôsobenými mechanickým alebo tepelným poškodením.

Rad Genesis bol preto vytvorený s vysokým dôrazom na efektivitu a kvalitu ingrediencií, ktoré cielia priamo na pôvod oslabenia vlasov. Kmeňové bunky plesnivca alpského pomáhajú vlasom udržať si hydratáciu a súčasne fungujú ako antioxidant. Obsah aminexilu podporuje rast a pevnosť vlasov a koreň zázvoru pôsobí proti vonkajším agresívnym faktorom, ktorým vlasy čelia.

"Rad Genesis je určený pre ženy v každom veku a pomáha vlasom vzdorovať každodenným agresorom ako sú tepelná úprava a styling, znečistené ovzdušie, stres, nevyvážená strava. Jednotlivé prípravky v 4 krokoch postupne vlasy čistia, obnovujú, chránia a posilňujú. Preto ich môžete používať vždy, keď sa problém s oslabením vlasov vyskytne, alebo ako preventívnu kúru. Vďaka Genesis sa tak padania vlasov nemusia báť, pretože majú k dispozícii starostlivosť, ktorá im tento problém pomôže efektívne riešiť,“ vysvetľuje education manager značky Kérastase Lucie Kacafírková.

Medzi prvými si účinky radu Kérastase GENESIS vyskúšala ambasádorka Kérastase klubu Karolína Chomisteková. "Rad Genesis pre mňa predstavuje starostlivosť, vďaka ktorej sú moje vlasy silné a pritom ľahké. Pomáha proti padaniu vlasov, na ktoré počas roka pravidelne trpím vďaka častým úpravám počas fotenia, cestovanie a stresu z práce. Zároveň je veľmi šetrná k pokožke hlavy, takže ma netrápi svrbenie. Teším sa tiež na špeciálne regeneračné boost, procedúru, ktoré je dostupná v salónoch Kérastase, " hovorí krásna blogerka a influencerka.

Genesis ponúka niekoľko možností, ako si zostaviť domácu posilňujúcu rutinu vyhovujúcu vašim vlasom a životnému štýlu. Unikátne riešenie je vhodné pre jemné aj husté vlasy, ktoré ošetruje v dĺžkach a vyživuje pri korienkoch, no nezaťažuje ich. V kombinácii s exkluzívnou salónnou službou Genesis tak môžete vlasom dopriať regeneračný boost, vďaka ktorému budú odolnejšie, silnejšie a zdravšie. Výsledkom sú vlasy o 65 % silnejšie a menej lámavé, o 49 % hebkejšie na dotyk. Padanie vlasov je zredukované o 84%,

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode