Navigačný gigant Sygic upevňuje svoju vedúcu pozíciu na trhu a vydáva novú verziu VR aplikácie Sygic Travel

27.09.2017 19:42

Aplikácia Sygic Travel VR ponúka najväčšiu databázu panoramatických videí pre virtuálnu realitu (VR) na svete. Videá, uvedené spolu so značkami ako CNN alebo The New York Times, si môžete pozrieť na stránke s virtuálnymi dovolenkami spoločnosti Samsung.

Spoločnosť Sygic, ktorá je lídrom v oblasti navigačných technológií, vyslala na jeden rok do sveta profesionálneho cestovateľa Michala. Jeho úlohou bolo vytvoriť rozsiahlu knižnicu záznamov vo virtuálnej realite z tých najzaujímavejších svetových destinácií. Videá si budete môcť pozrieť v novej verzii cestovnej aplikácie Sygic Travel VR, ktorá bude k dispozícii od dnešného dňa.

Sygic Travel VR aplikácia zdôrazňuje záväzok spoločnosti Sygic zlepšiť skúsenosti cestovateľov na celom svete. Používatelia si teraz budú môcť zblízka pozrieť tie najzaujímavejšie lokality na svete z pohodlia svojej obývačky. Táto technológia pomôže cestovateľom zistiť si o potenciálnych dovolenkových destináciách čo najviac ešte pred vyrazením na cestu. Spoločnosť Sygic ako prvá na svete ponúka 360° virtuálne výlety so sprievodným komentárom. V súčasnosti databáza pokrýva 40 destinácií. V databáze je k dispozícii takmer 5 000 jedinečných 360° videí a obrázkov z celého sveta. Nová verzia aplikácie má aj nový dizajn používateľského rozhrania v 3D s lepším zobrazovaním videí.

           

„Spoločnosť Sygic sa snaží posúvať hranice v oblasti navigácie. Táto filozofia priamo prispela k posilneniu našej značky ako lídra v oblasti navigácie,“ vyjadril sa Michal Štencl, zakladateľ a CEO spoločnosti Sygic. „Neustále sa snažíme prichádzať s novými, technologicky inovatívnymi prémiovými funkciami, akými sú napríklad aj funkcie použité v našej novej cestovateľskej aplikácii  a posúvať zážitky vo virtuálnej realite na vyššiu úroveň.“

 

Aplikácia spoločnosti Sygic využíva potenciál dvoch trhov, ktoré v súčasnosti zažívajú zdravý rast: cestovanie a virtuálna realita. Predpokladá sa, že globálny trh cestovného ruchu vygeneruje do roku 2020 až 1 miliardu dolárov, pričom tento razantný rast podporujú najmä rozvíjajúce sa trhy. Trh s VR podľa všetkého zažije ešte väčší rozmach. Odborníci predpokladajú, že predaj náhlavných displejov (HMD) bude v rokoch 2014 až 2018 rásť päťkrát rýchlejšie ako predaj zariadení iPhone.

 

VR technológie transformujú viaceré odvetvia (medzi nimi aj oblasť cestovného ruchu) zmenou spôsobu interakcie zákazníkov s obsahom vo forme videa. Spoločnosť Sygic ako prvá na svete ponúka 360° virtuálne výlety a spôsobila revolúciu v spôsobe, akým cestovatelia plánujú svoje vysnívané dovolenky.

 

„Pevne veríme, že nová verzia našej aplikácie sa dostane k čo najväčšiemu počtu používateľov a zlepší skúsenosť z cestovania miliónom cestovateľov na celom svete,“ dodal Michal Štencl. „Virtuálna realita teraz používateľom umožňuje precestovať celý svet z pohodlia svojho domova.“

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode