Najväčšie odhalenie najmenšieho modelu Rolls Royce

03.03.2017 09:14

Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars odhalila nový kľúčový koncept vo svete luxusu, ktorý pripravila pre výnimočného zákazníka. Je ním oddelenie dennej chirurgie pre deti v Nemocnici sv. Richarda (St Richard’s Hospital) nachádzajúcej sa v rodnom meste značky, západosussexskom Chichestri. Príhodne pomenovaný model Rolls-Royce SRH umožní deťom čakajúcim na operáciu, aby sa samy odviezli na operačnú sálu chodbami pediatrického oddelenia lemovaného „dopravnými značkami“. Zážitok „z jazdy na vlastnú operáciu“ chceme detským pacientom dopriať, aby sme zmiernili ich napätie pred operáciou.

Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars u seba privítala dvoch testovacích jazdcov z pediatrického oddelenia Nemocnice sv. Richarda, Molly Matthewsovú a Hariho Rajyaguru. Molly a Hari mohli sledovať, ako sa nový automobil predstavuje vo veľkom štýle v štúdiu spoločnosti v Goodwoode, podobne ako všetci VIP zákazníci spoločnosti Rolls-Royce. Táto exkluzívna udalosť zároveň slúžila ako záverečná kontrola a prehliadka modelu Rolls-Royce SRH pred dodaním a oficiálnym odovzdaním vozidla pacientom, ich rodinám a obetavému tímu chirurgov Nemocnice sv. Richarda.  V pravom štýle Rolls-Royce si mohli deti a ich rodiny vychutnať pohostinnosť, ktorú poskytujeme našim VIP klientom a navyše s výnimočným bonusom. Molly a Hari si totiž mohli vychutnať celkom prvú jazdu na výrobnej linke Rolls-Royce. Táto výsada je nesmierne vzácna, keďže zvyčajne má toto právo len generálny riaditeľ spoločnosti pri testovaní nových modelových radov a naposledy ho využil pri chystanom modeli Phantom 8. Molly a Hari sa spolu s rodinami odviezli späť domov v pohodlí modelu Rolls-Royce Ghost.

Model Rolls-Royce SRH vytvoril tím oddelenia pre zákazkovú výrobu od nuly a svojmu dôležitému zákazníkovi v ňom predstavuje míľnik v oblasti luxusu vyrobeného na mieru. Rovnako ako pri iných zákazkach Rolls-Royce pripravených na mieru, aj tu proces vytvárania návrhu sprevádzala túžba porozumieť požiadavkám zákazníka. Automobil sa teda predstavil v dvojfarebnej schéme pozostávajúcej z odtieňov Andalusian White a Salamanca Blue a ručne dotvorený bočnou linkou v odtieni St James Red. Priestoru interiéru sa konštruktéri venovali s rovnakou precíznosťou a zmyslom pre detail, aký si môže vychutnať každý zákazník firmy Rolls-Royce. Dvojfarebný volant, sedadlá a disky samovyrovnávacích kolies sú teda dokonale zladené s ozdobnou linkou v odtieni St James Red. Maximálnu rýchlosť 16 km/h dosiahne vozidlo za niekoľko sekúnd vďaka 24-voltovej gélovej batérii, ktorá poháňa tento automobil rovnako nehlučne ako veľkolepé motory V12 značky Rolls-Royce. Pre tých, ktorí dávajú prednosť pokojnejšej jazde, je tu možnosť upraviť rýchlosť a obmedziť ju na majestátnejších, no stále vzrušujúcich 6 km/h.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode