Najnovšia verzia najpredávanejšieho SUV1 na svete

23.07.2018 13:16

Od predstavenia modelu prvej generácie v roku 1995 sa Honda CR-V postupne stala najpredávanejším SUV na svete1. Táto najnovšia evolúcia obľúbeného kompaktného SUV svojim vývojom prekročila očakávania zákazníkov z hľadiska zdokonalených a jedinečných charakteristík. Nová Honda CR-V sa vyznačuje množstvom sofistikovaných technológií a celkovo vynikajúcou kvalitou.

 

  • Zlepšený komfort, pohodlie a konektivita

  • Prvýkrát sa dodáva aj priestrannejšia, sedemmiestna verzia

  • Benzínový motor poskytuje špičkovú kombináciu výkonu a účinnosti

CR-V má čerstvý a sofistikovaný dizajn exteriéru so širšími a robustnými podbehmi, ostrejšími kontúrami kapoty a zadných blatníkov, ale aj najnovšiu „tvár“ rodiny Honda s jedinečnou grafikou svetlometov.

 

Nový model dvíha latku z hľadiska kvality interiéru, sofistikovanosti a priestrannosti, pričom prvýkrát pri benzínových AWD modeloch ponúka aj možnosť siedmich sedadiel. Pri porovnaní s produktmi prémiových značiek poskytuje zlepšenú kvalitu jazdy, odozvu riadenia, ovládanie vozidla a manažment NVH. Nová Honda CR-V sa vyvinula vo všetkých smeroch a poskytuje väčší komfort, viac príslušenstva a konektivity ako doteraz.

 

Nový model CR-V sa môže pochváliť o niečo väčšími proporciami exteriéru a jeho dlhší rázvor a širší postoj umožňujú vytvorenie výrazne väčšieho interiéru. Najlepšia priestorová efektivita v triede je zvýraznená veľkorysým priestorom pre všetkých cestujúcich, ale aj širším a hlbším kufrom s dlhším nákladovým priestorom. Nová dvojpodlažná podlaha kufra poskytuje plochý povrch pre nakladanie dlhších predmetov a diaľkovo ovládané zadné dvere umožňujú pohodlný prístup pri nakladaní.

 

Inteligentnejšie funkcie uľahčujú každodenné používanie nového CR-V. Napríklad výška zadných dverí pri otvorení sa dá naprogramovať tak, aby sa zabránilo kontaktu s nízkymi stropmi a flexibilita kabíny sa zvýšila odkladacou priehradkou stredovej konzoly s tromi režimami. Nové jednočinné sklápanie druhého radu sedadiel, delených v pomere 60:40, umožňuje rýchlejšie a jednoduchšie nakladanie.

1 Zdroj: JATO Dynamics (obdobie predaja jan. 2013 – dec. 2017). * Trhy: EÚ+EFTA, NAFTA, Čína, Japonsko, Brazília, Rusko, India, Indonézia, Austrália, Argentína, Južná Afrika, Južná Kórea, Thajsko, Vietnam

Výkonný benzínový motor prináša nízku spotrebu v reálnej premávke a jedinečnú ovládateľnosť

 

  • 1,5-litrový benzínový motor VTEC TURBO ponúka prvotriednu kombináciu výkonu a účinnosti

  • Zdokonalené technológie zlepšujú odozvu motora a znižujú trenie a hmotnosť

  • Najnovšia prevodovka CVT od Hondy poskytuje plynulejší pocit z jazdy

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode