Na Slovakia Ringu sa predvedú „lotusáčky“

11.08.2013 21:24

 Muži nebudú počas blížiaceho sa MATADOR GT RACING WEEKENDU na dráhe jediní. Trať na Slovakia Ringu si budú striedať s desiatkou pretekárok európskeho šampionátu FIA Lotus Ladies Cup. Okrem pôvabných dám prechádzajúcich sa po štartovej rovinke, tak 17. a 18. augusta uvidíte aj dynamické ženy v overaloch. Jednou z nich je aj slovenská pretekárka Veronika Vanyová.

Európsky šampionát FIA LOTUS LADIES CUP sú prvé ženské preteky uznané Medzinárodnou automobilovou federáciou FIA. Kvalitné preteky navštevujú vyhľadávané okruhy v Maďarsku (Hungarorong, Pannoniaring), Slovensku (Slovakia Ring) a v Holandsku (Zandvoort). V treťom ročníku šampionátu štartuje 10 pretekárok zo štyroch európskych krajín. Slovakia Ring je treťou zastávkou v šesťdielnom seriály. Značka Lotus vyrobila pre tento seriál 16 vozidiel Lotus Elise 1,6 l.

O cenné body bude bojovať aj slovenská pretekárka Veronika Vanyová. Veronika je viacnásobná majsterka Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu. Tento rok sa pridala do tímu pretekov Lotus Ladies Cup. Počas MATADOR GT RACING WEEKENDu má tak šancu využiť podporu domáceho publika prebojovať sa na pódiové umiestnenie. Povzbudiť ju môžete počas pretekov v sobotu o 15:15 a v nedeľu o 11:50.

Viac informácií nájdete na www.slovakiaring.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode