Na IAA predstavia projekt budúcnosti „me Convention“

11.08.2017 09:18

Najväčšiu automobilovú výstavu na svete (IAA) vo Frankfurte obohatí v dňoch 15. až 17. septembra 2017 medzinárodné podujatie „me Convention“, ktoré má spoločenskej diskusii o relevantných témach budúcnosti poskytnúť nové impulzy. Spoločne ho zorganizujú South by Southwest® (SXSW®) a Mercedes-Benz, pričom program doplnia koncerty a iné podujatia v centre mesta. (Spoločnosť SXSW, Austin, Texas, USA, orientovaná na tvorivých ľudí vznikla v roku 1987 a preslávila sa najmä konferenciami a festivalmi s konvergenciou interaktívneho filmového a hudobného priemyslu.)

„Značka Mercedes-Benz sa teší, že spoločne s konferenciou SXSW zavedie v Nemecku nový formát podujatia zameraný pre budúcnosť. Ideme tak ďaleko nad rámec tradičných automobilových výstav a pozývame všetkých účastníkov na výmenu vedomostí, názorov a myšlienok,“ uvádza k novému projektu Dieter Zetsche, predseda predstavenstva spoločnosti Daimler a vedúci divízie Mercedes-Benz Cars.

Podujatie „me Convention“ predstaví otvorenú a inšpirujúcu platformu pre kreatívcov z tých najrozličnejších odvetví, s centrom pozornosti na dialóg, interakciu, zosieťovanie a zábavu. Stane sa súčasťou novej koncepcie výstav značky Mercedes-Benz, pretvárajúcej návštevníka na účastníka. Obsahovo sa „me Convention“ zameria na päť tém relevantných pre budúcnosť. Sú to:

  • Nová tvorba - nové spôsoby myslenia, nové postupy, nové spôsoby a mechanizmy výroby, ako aj začlenenie nových technológií nás privádzajú k úplne novým dizajnom, výrobkom a službám.
  • Nový urbanizmus - vývoj ako aj rast nových životných priestorov a nových infraštruktúr vytvára spoločnosti s novými názormi, potrebami a so zmeneným správaním.
  • Nové riadenie - klasické štýly a modely riadenia postupne vymierajú. Väčšia miera slobody, výmeny a dôvery vedie k vyššej produktivite, efektívnosti, flexibilite a zvýšeniu počtu inovácií vo firmách.
  • Nové skutočnosti - tvoríme si novú realitu: hranice medzi reálnym a digitálnym svetom stále viac splývajú a otvára sa nám tak úplne nový spôsob života, komunikácie a konzumácie.
  • Nová rýchlosť - vďaka systému „na požiadanie“ urýchľujeme veci, ktoré predtým museli absolvovať zdĺhavé procesy: spoločnosti sa transformovali a technické novinky prichádzajú takmer denne.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode