Na castingu MISS CARAT TUNING boli aj slzičky…

22.03.2016 19:50

Posledný casting a zároveň semifinále prestížnej súťaže krásy MISS CARAT  TUNING boli nabité silnými emóciami. Pre niektoré dievčatá bol už niekoľký pokus dostať sa medzi CARATKY neúspešný a budú si musieť počkať na ďalší ročník a popracovať ešte na nedostatkoch, ktoré im vytkla porota. A veru, nechýbali ani slzičky sklamania, keď si vypočuli verdikt tesne pred bránami finále. Príjemným prekvapením však bola  rozmanitosť dievčat. Castingu sa zúčastnili profesionálne modelky, fitnessky, herečky, dievčatá, ktoré túžia po zviditeľnení sa, ale aj tanečnice, moderátorky, slečny exotického pôvodu, mamičky na materskej, či dokonca zrelá pani, ktorá už má 17-ročného syna.

“Krása ženy sa len ťažko ohraničuje nejakými normami. Každému sa páči niečo iné a my dávame možnosť súťažiť nielen modelkám, ale aj dievčatám, ktoré nemajú ideálne modelkovské miery, vek, výšku, ale sú krásne, štýlové, rady sa bavia a chcú zažiť tú neopakovateľnú atmosféru, ktorá je priamo na finále počas CAR AT TUNING PARTY, “ vyjadrila sa hlavná oranizátorka festivalu, Lenka Rakár. A tak bude finálová zostava Caratiek naozaj pestrá. Veď len výškový rozdiel je medzi najvyššou a najnižšou súťažiacou  takmer 20 centimetrov, každá z finalistiek je typovo úplne odlišná, sú medzi nimi prirodzene krásne dievčatá, ale i slečny, ktoré si pomohli plastickou chirurgiou, majú tetovania, alebo sú už  mamičkami. Finalistky čaká náročná príprava, zaujímavé fotenia, módne prehliadky, tréningy vo fitness centre, či spolupráca s profesionálmi, čo sa vizáže, hairstylingu, stravy a životného štýlu týka. Tento rok budú finalistky predstavovať umelecké diela výtvarníka Slavomíra Gibeja, ktorý z Caratiek vytvorí busty, ktoré budú následne zasadené do krásnych obrazov. Tak ako každý rok, aj teraz organizátori vyberali návrhárku, ktorá pripraví špeciálnu kolekciu oblečenia pre finalistky.  Šťastie sa usmialo na kreatívnu umeleckú dizajnérku Matty Urbanič. O vizáž sa postará tím Beauty studia Ivany Christovej a vlasový styling bude mať na starosti šikovný Jirka Blatný.

Náročnú úlohu správne vybrať z krásnych dievčat mala porota v zložení: Lenka Rakár - hlavná organizátorka CAR AT TUNING PARTY / speváčka, Ján Čižniar - hudobník ( Horska Chata ) / organizátor CAR AT TUNING PARTY, Kristína Mečko - herečka, speváčka ( Lady Colors ,) Lukáš Adamec - spevák ( Horska Chata ,) Mária Lechmanová - herečka, speváčka ( Lady Colors ,) Lenka Zavažanová - BODYSLIM, Marek Krajčír - Job for models, Ria Staňová – 1. ViceMiss Carat Tuning 2015, Simona Lukáčová – finalistka Miss Carat Tuning 2015 / vizážistka a Slavomír Gibej – umelecký výtvarník (Busta.sk.)

Finále MISS CARAT TUNING bude súčasťou najväčšieho medzinárodného motoristicko-hudobného festivalu CAR AT TUNING PARTY, 10.júna, na letisku v Piešťanoch.

lístky na CAR AT TUNING PARTY XIII : predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/5145/car-at-tuning-party-xiii

 

video z castingu:

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode