Myslíte na výživu vašich nôh?

23.07.2018 20:50

 Dlho stojíte, sedíte, veľa chodíte alebo cestujete? Aj vy vnímate pri týchto činnostiach nepohodlie vo vašich nohách? Ak si ich chcete udržať vo forme, doprajte im maximálnu výživu!

Či chceme, či nie, s pribúdajúcim vekom a vplyvom dlhého státia, sedenia alebo cestovania sa kondícia našich nôh zhoršuje. Príčinou väčšieho nepohodlia dolných končatín môže byť napríklad aj ich nedostatočná výživa, na ktorú mnohí z nás zabúdajú. Produkty Mobivenal micro a Mobivenal micro simple sú jednotkou na trhu výživových doplnkov s obsahom diosmínu a hesperidínu, pričom Mobivenal micro je navyše obohatený o 30 mg escínu v jednej tablete. Rokmi overená kombinácia mikronizovaného (lepšie rozpustného a vstrebateľného) diosmínu a hesperidínu je slovenskými užívateľmi veľmi obľúbenou a vyhľadávanou pri cielenej výžive dolných končatín. Aj tie vaše si zaslúžia extra pozornosť, aby boli v dobrej kondícii.

 

Viac informácií o výživových doplnkoch Mobivenal nájdete na stránke www.mobivenal.sk,  alebo na Facebook stránke Mobivenal: https://www.facebook.com/mobivenal/

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode