Motovýlet do Aqualandu na Moravu..

22.05.2017 16:29

Ľudia v Aqualande Moravia často trávia plnohodnotnú letnú dovolenku a namiesto mora si užívajú rozsiahle bazény a tobogány. V tesnej blízkosti hotela Aqualand Inn sa totiž nachádza najmodernejší aquapark v Českej republike.

Aqualand Moravia vlani navštívilo 700 tisíc ľudí a patrí do desiatky najnavštevovanejších cieľov v ČR, spolu s Pražským hradom. Vďaka blízkostí hraníc sú z desiatky návštevníkov aj dvaja Slováci.Taktika skombinovať hotel s najmodernejším aquaparkom v ČR Aqualandu Moravia vychádza. Izby v Pasohlávkach si hostia rezervujú aj rok vopred.

Hotel s jedinečným výhľadom na Pálavské vrchy, Aqualand Inn, začína svoju druhú sezónu. U výletníkov mimoriadne boduje, mnoho izieb je rezervovaných aj rok vopred. Ľudia v ňom často trávia plnohodnotnú letnú dovolenku. Namiesto mora skvelo poslúžia rozsiahle plochy bazénov a tobogány najmodernejšieho aquaparku v Českej republike, Aqualandu Moravia, ktorý sa nachádza v tesnej blízkosti hotela.
Hotel Aqualand Inn, ktorý za viac ako 2,4 milióna eur vyrástol pri nádrži Nové Mlýny v Pasohlávkach, hlási aj niekoľkomesačné čakacie doby na ubytovanie. Zásadne ťaží z blízkosti najmodernejšieho a najväčšieho aquaparku v Českej republike, Aqualandu Moravia, ktorý pre blízkosť k hraniciam poznajú aj mnohí Slováci. Návštevníci v hoteli trávia aj viac ako týždeň, v cene totiž majú tobogány v celkovej dĺžke 1,7 kilometra alebo celovo 12 bazénov s vodnou plochou tritisíc štvorcových metrov.

„Veľkonočné pobyty v Aqualand Inn návštevníci vykúpili už počas zimných mesiacov. V prípade leta je situácia omnoho dramatickejšia, prvý dopyt sme zaznamenali už na konci minuloročných prázdnin. Pozorujeme trend, kedy ľudia volia Aqualand Moravia namiesto zahraničnej dovolenky alebo prípadne ako druhú dovolenku po pobyte pri mori,“ uviedol riaditeľ Aqualandu Moravia Petr Pavlacký.

Namiesto toho, aby sa management venoval primárne príprave na letnú sezónu, chystá už balíčky na tohtoročnú jeseň. Práve výhodná skladba niekoľkých služieb dohromady je veľkým ťahákom pri lákaní turistov. Samozrejmosťou je aj neobmedzený vstup priamo do Aqualandu. Návštevníci si môžu vybrať napríklad balíček Aktívny rodinný pobyt, ktorý zahŕňa bonusy na požičanie bicyklov. Cyklomapu alebo napríklad vstupenku do 7D kina. Jarný relaxačný balíček pridáva neobmedzený vstup do Wellness Forum Romanum. Hotel ale ponúka aj kongresovú sálu a reštauráciu. Na ploche šiestich tisíc metrov štvorcových sa v špeciálne navrhnutých domčekoch nachádzajú izby štyroch typov. Celkovo hotel ponúka viac ako stovku lôžok.

„Príjemne nás prekvapil záujem rodín o ubytovanie. Práve rodinné apartmány plánujeme v budúcnosti rozšíriť,“ dodal Pavlacký. Medzi zákazníkmi sú vo veľkej miere aj cudzinci. Aqualand totiž ťaží aj zo svojej polohy pri hraniciach. Aktuálne platí, že z desiatich turistov v aquaparku je v priemere šesť z Českej republiky, dvaja zo Slovenska a dvaja z Rakúska. Vlani Aqualand navštívilo viac ako 700 tisíc ľudí. V porovnaní s rokom 2014 je to o celých 40 percent viac, vďaka čomu patrí spolu s Pražským hradom do desiatky najnavštevovanejších cieľov v Českej republike a s prehľadom je prvý v kraji.

O Aqualande Moravia
Aqualand Moravia je najmodernejším a najväčším aquaparkom v Českej republike. Deti aj dospelí sa môžu vyblázniť na 20 vnútorných a vonkajších toboganoch a šmykľavkách s celkovou dĺžkou viac ako 1,7 km. Vonkajšie vodné atrakcie Abbys a Boomerango určené až pre 3 miestne rafty si môžu počas letných mesiacov návštevníci vyskúšať vôbec prvýkrát v Českej republike. K dispozícii sú okrem iného aj obľúbené celoročne otvorené tobogany U-Wave, Supercrater, Wild River alebo Yellow Crash. Pre deti sú určené detské bazény a šmykľavky, užijú si aj v bazéne s atrakciami, kde sú k dispozícii skákadlá, šplhacie siete nad vodou, bublinkovače alebo chrliče. Aqualand ponúka celkom 12 bazénov s vodnou plochou 3000 m2, niektoré s využitím vody z miestneho geotermálneho vrtu, rozsiahlou wellness zónou Forum Romanum, slnečné a rímske kúpele, Imperium Restaurant a Coffeeland. Využiť je možné aj hotel Aqualand Inn, ktorý je pár krokov od samotného aquaparku, či 7D kino priamo v areáli pri pokladniach.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode