Motor-Car Bratislava partnerom majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní

21.12.2015 11:33

Elegancia, jedinečnosť a dokonalosť. To je to, čo spája vozidlá luxusnej nemeckej značky Mercedes-Benz a krasokorčuľovanie. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa spoločnosť Motor-Car Bratislava stala oficiálnym partnerom ISU majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní, ktoré budú 27. – 31. januára 2016 v Bratislave.

Krasokorčuľovanie nie je len šport, spája sa v ňom elegancia s dokonalosťou predvádzaných prvkov. Jedinečné, do detailov dotiahnuté výkony športovcov obdivujú milióny divákov v hľadiskách i pri televíznych obrazovkách. Elegancia a dokonalosť je zároveň to, pre čo vyhľadávajú zákazníci vozidlá Mercedes-Benz. „Sme radi, že táto luxusná a prestížna značka sa stala oficiálnym partnerom ISU majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní,“ povedal predseda organizačného výboru ISU ME 2016 Martin Letenay.

Počas ISU majstrovstiev Európy budú najvyšších predstaviteľov Medzinárodnej krasokorčuliarskej únie a najvýznamnejších hostí prepravovať limuzíny tejto nemeckej značky. „Spoločnosť Motor-Car Bratislava a značka Mercedes-Benz sú dlhoroční partneri vrcholového športu a majstrovstvá Európy v krasokorčulovaní sú logickým pokračovaním a zároveň príležitosťou pomôcť zviditeľniť špičkové športové výkony na Slovensku“, povedal výkonný riaditeľ spoločnosti Motor-Car Bratislava Július Šabo.

Súčasťou promo kampane šampionátu sú aj slovenskí reprezentanti v tancoch na ľade Lukáš Csölley a Federica Testa. „Pre nás je veľmi veľká česť, že práve naša fotka skrášľuje oficiálne autá šampionátu. Snáď tento netypický vizuál áut Mercedes-Benz ľudí zaujme a budú nás chcieť vidieť aj naživo v januári,“ povedal slovenský krasokorčuliar Lukáš Csölley, ktorého doplnila jeho tanečná parnerka Federica Testa: „Naživo to vyzerá ešte lepšie.“


Bratislava bude hostiť európsku krasokorčuliarsku špičku od 27. do 31. januára 2016.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode