MOTO GP v Brne a Motorcykle Manager Bohdan Krejčí

07.09.2012 15:00

 

Na Grand Prix Českej republiky sa s nami porozprával zástupca Dunlopu pre strednú Európu - Bohdan Krejčí (Motorcycle Manager)
 
Ako ste sa vypracovali do Vašej súčasnej pozície v spoločnosti Goodyear Dunlop Tires?
 
Počas celej doby od môjho nástupu do našej spoločnosti  pracujem v oblasti predaja motocyklových pneumatik Dunlop. Spočiatku som bol zodpovedný len za  Českú republiku, ale v súčasnosti  sa starám aj o Slovensko a Maďarsko.
 
Ktoré krajiny ste pracovne navštívil a ktorá na Vás najviac zapôsobila?
 
Okrem vyššie uvedených krajín pracovne navštevujem Francúzsko a Anglicko, kde sú výrobné závody motocyklových pneumatík. V rámci predstavenia nových pneumatík som zavítal na Korziku a do španielského Albacete. Obe tieto miesta môžem doporučiť nielen motorkárom.
 
Ako sa Vašej firmy dotkla ekonomická kríza?
 
Ekonomická kríza našu  oblasť našťastie moc nepoznamenala. Za posledné 3 roky predaja motocyklových pneumatík stále rástli. Menili sa však kategórie, o ktoré bol záujem. Kým kategória Šport stagnovala, dopyt po kategórii Šport Touring, Offroad a Scooter vzrástla.
 
Máte pri zamestnaní dostatok času aj na rodinu?
 
Áno. Snažím sa venovať rodine, mam dve deti. Aj keď je pár víkendov v roku, keď sa zúčastňujem veľkých akcií,ako je aj  MOTO GP v Brne, a vtedy som mimo domova aj viac dní.
 
Akým autom jazdíte do práce?
 
Škoda Superb Combi.
 
Vyžívate sa v technických novinkách?
 
Vzhľadom k tomu, zo veľmi rád jazdím na motorke, zaujíma ma hlavne vývoj technológií pri výrobe motocyklových pneumatík. S veľkou obľubou si potom sám tieto technologické novinky skúšam  na ceste, ale aj na okruhu.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode