Modely Daimleru s najstabilnejšou hodnotou

15.05.2015 09:24

• Mercedes-Benz opätovne značka s najlepším zachovaním hodnoty
• Vozidlá Triedy S, E a C, ako aj modely CLA a GLA značky Mercedes-Benz ocenené za najvyššie percentuálne zachovanie svojej hodnoty
• Trieda S a elektrický smart fortwo kabriolet na vedúcom mieste v absolútnom zachovaní hodnoty

Vozidlá Triedy S, Triedy E, Triedy C, ako aj modely CLA, GLA značky Mercedes-Benz a elektrický smart fortwo kabriolet boli časopisom „Focus Online“ a inštitútom na výskum trhu „Bähr & Fess Forecast“ zvolené za vozidlá s najlepším zachovaním hodnoty vo svojej triede. Podľa odhadov inštitútu bude štyri roky po kúpe možné dosahovať pri ich opätovnom predaji ešte vždy ceny vo výške až 57 % z ceny nového vozidla. Tieto vozidlá získali ocenenie „Velikáni v zostatkovej hodnote za rok 2019“.

Ocenenie za maximálne percentuálne zachovanie hodnoty získalo päť modelov značky Mercedes-Benz: S 300 BlueTEC HYBRID, E 350 BlueTEC, C 180 BlueTEC, CLA 180 CDI a GLA 180. Pri týchto vozidlách možno očakávať pri ich opätovnom predaji za štyri roky percentuálne najvyššiu zostatkovú hodnotu vo svojom segmente. Ocenenie za najnižšiu absolútnu stratu hodnoty v eurách vo svojej triede porovnateľných vozidiel získal model S 300 BlueTEC HYBRID Triedy S. Elektrický smart fortwo kabriolet dosiahol rovnaké umiestnenie v kategórii elektromobilov.

Okrem víťazov vo svojich segmentoch sa ďalšie tri modely z radu vozidiel Mercedes-Benz umiestnili pri hodnotení medzi špičkou 3 najlepších. Modely CLS 350 BlueTEC Shooting Brake a GL 400 4MATIC obsadili druhé miesta vo svojich porovnateľných triedach. Model B 160 CDI dosiahol vo svojom segmente tretie miesto.

Inštitút na výskum trhu „Bähr & Fess Forecast“ spolkovej krajiny Sársko skúma dvakrát ročne na základe rozsiahlych nazhromaždených údajov zostatkovú hodnotu jazdených vozidiel a udeľuje ocenenie takzvaným „velikánom v zostatkovej hodnote“. Pre časopis „Focus Online“ zostavila spoločnosť aj v aktuálnej štúdii opäť hodnotenie s uvedením modelov vozidiel, pri ktorých je možné pri predpokladanej kúpe nového vozidla v apríli 2015 a predpokladanom predaji v apríli 2019 počítať s najväčšou zostatkovou hodnotou.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode