Model RAV4 - oslava významného jubilea pokračuje ponukou AKCIOVEJ ceny

13.05.2014 10:32

  • Kombinácia cenového zvýhodnenia 3 paketov vo výške až 2 000€
  • Vozidlo Toyota RAV4 2,2l D-4D ACTIVE s pohonom 4x4 vybavené paketmi Design, Visibility, Smart Entry & Start je teraz za akciovú cenu 30 100€ pri využití tejto akciovej ponuky
  • Navyše možnosť využitia výhodného Financovania Toyota s 0 % úrokom a % poplatkom

Spoločnosť TOYOTA MOTOR SLOVAKIA zverejnila v rámci prebiehajúcej oslavy jubilea (20 rokov od uvedenia na trh) významného modelu RAV4 podrobnosti o ďalšej atraktívnej cenovej ponuke týkajúcej sa vyššie uvedeného modelu. Ponuka platí do 15. 6. 2014. 

Toyota RAV4 je teraz cenovo zvýhodnená vo výške 2 000€ formou zľavy na pakety (rozdiel medzi štandardnou a akciovou cenou 3 paketov – Design, Visibility a Smart Entry & Start, ktorá je v ponuke od uvedenia modelového roku 2014).

Napríklad veľmi žiadaná špecifikácia vozidla Toyota RAV4 2,2l D-4D ACTIVE, vybavená paketmi Design, Visibility, Smart Entry & Start, je teraz za akciovú cenu 30 100€.

Vo výbave tohto vozidla je napríklad multimediálny dotykový systém TOYOTA TOUCH 2 (komunikujúci v slovenskom jazyku) so zadnou parkovacou kamerou, automatická duálna klimatizácia, kožený volant a hlavica radiacej páky, tempomat, LED svetlá na denné svietenie, asistent rozjazdu do kopca (HAC), integrovaný systém Dynamic Drive, 18” zliatinové disky kolies, predné xenónové svetlomety alebo systém bezkľúčového odomykania a štartovania Smart Entry & Start.

Atraktívnu ponuku je navyše možné skombinovať s výhodným finančným produktom Toyota Kredit s 0 % úrokom a 0% poplatkom od spoločnosti Toyota Financial Services Slovakia.

Vyššie uvedená ponuka platí do 15.6. 2014. 

Ceny sú s DPH

 

O novom modeli Toyota RAV4 (4. gen.)

Uvedený automobilový segment od roku 1994 nielen rástol, ale súčasne sa aj zmenil a vyspel. Kým prví zákazníci často kupovali kompaktné vozidlá SUV ako alternatívu k športovým hatchbackom alebo kupé, o dnešný rast segmentu SUV sa postarali rodiny hľadajúce zábavnejšiu a módnejšiu alternatívu k vozidlám typu MPV a kombi. Toyota RAV4 štvrtej generácie tento trend zachytáva, zachováva si však pritom pôvodné dizajnové poňatie a radosť z jazdy, typickú pre prvú generáciu.

 

Automobilka sa obrátila na súčasných majiteľov RAV4 v Európe, Číne a Severnej Amerike s otázkou, ktoré atribúty tohto kompaktného SUV oceňujú najviac. Zákazníci uvádzali dobrú manévrovateľnosť, ľahké nastupovanie do vozidla a lepší výhľad von vďaka vyššej polohe sedadiel, dômyselné využitie vnútorného priestoru, všestrannosť a spoľahlivé jazdné schopnosti, najmä v náročných situáciách.

Nová Toyota RAV4 stelesňuje väčšie zameranie na rodinné využitie, bez toho, aby obetovala ktorýkoľvek zo základných atribútov tohto modelu – t.j. manévrovateľnosť, všestrannosť, lepší výhľad z vozidla a dokonalé jazdné schopnosti na spevnených cestách i mimo nich.

Presnejšie povedané, ponúka zákazníkom nápadnejší, prepracovanejší a dynamický zovňajšok, kultivovaný dizajn interiéru prémiovej kvality, priestrannejšiu kabínu a väčší batožinový priestor, vyššiu mieru pohodlia, ako aj vyššiu všestrannosť a bezpečnosť. Po doplnení nových pohonných jednotiek prináša nová Toyota RAV4 dosiaľ najširší výber motorizácií. V rámci celého radu pohonných jednotiek navyše došlo k medzigeneračnému poklesu priemerných emisií CO2 o 11 %.

Nová Toyota RAV4 ponúka ešte vyššiu stabilitu a agilnosť na mokrých aj suchých vozovkách v záujme čo najväčšieho pôžitku z jazdy. K tomu napomáha nová, lepšia poloha za volantom s vyšším zameraním na vodiča, vyladená sústava zavesenia predných aj zadných kolies, prepracovaný elektrický posilňovač riadenia a novo vyvinutý režim Sport pre pokročilý integrovaný systém jazdnej dynamiky (IDDS) stáleho pohonu všetkých kolies.

Režim Sport umocňuje pôžitok z jazdy vďaka lepšej ovládateľnosti v zákrutách, keď v spolupráci so senzorom uhla natočenia kolies zvyšuje podiel hnacieho momentu na zadnej náprave až o 10 %. Prostredníctvom senzora rýchlosti stáčania sa potom presne reguluje krútiaci moment na zadnej náprave v závislosti od rýchlosti stáčania vozidla. Toyota RAV4 štvrtej generácie je preto spoľahlivým sprievodcom na každodenných cestách a súčasne si zachováva svoje schopnosti v teréne.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode