MITSUBISHI ROZŠIRUJE ZÁRUKU NA BATÉRIU POHONU MODELU OUTLANDER PHEV

05.07.2017 15:09

Po novom bola rozšírená záruka na batériu pohonu modelu Outlander PHEV na 8 rokov alebo do najazdenia 160 000 km. Jedná sa ďalší z krokov výrobcu, ktorý má za cieľ nielen zvýšenie časovej hodnoty samotného vozidla, ale ktorý zároveň prináša ďalší dôkaz o kvalite a spoľahlivosti zdroja elektrickej energie, ktorá je pre pohon vozidla kľúčová.

Rozšírená záruka po novom zaručuje, že si batéria pohonu v priebehu prvých 8 rokov prevádzky, alebo do najazdenia 160 000 km udrží minimálne 70% svojej kapacity. V opačnom prípade bude batéria zákazníkovi bezplatne opravená alebo vymenená. Zákazník tak získava ďalšiu istotu a nemusí sa obávať rýchleho opotrebenia batérie častým nabíjaním, prípadne jej finančne nákladnej výmeny.

Pôvodná záruka kryla iba poruchu trakčnej batérie a jej vnútorného príslušenstva, nie jej opotrebenie čiže zníženie jej kapacity v priebehu záručnej doby. Navyše záruka na funkčnosť a kapacitu batérie je teraz v prípade predaja ojazdeného vozidla prenositeľná aj na ďalšieho nového zákazníka.

Mitsubishi Outlander PHEV - hlavná charakteristika
-    Konštrukcia vozidla umožňuje využitie pohonu všetkých kolies s 2 elektromotormi bez použitia pozdĺžneho spojovacieho hnacieho hriadeľa (kardanu)
-    2 elektromotory (výkon 2x 60 kW) každý poháňa jednu nápravu
-    Benzínový motor 2.0 MIVEC 4B11 (výkon 89 kW)
-    Generátor poháňaný spaľovacím motorom (výkon 70 kW)
-    Batérie pohonu (12 kWh), Lithium-ion
-    Unikátne riešenie hybridného modelu so stálym pohonom 4WD (S-AWC)
-    5-miestne SUV
-    Plnohodnotný batožinový priestor
-    Vysoká variabilita interiéru
-    Možnosť ťahania prívesu až 1 500 kg

Mitsubishi Outlander PHEV je teraz dostupný aj v limitovanej edícii "100 ROKOV" a to za zvýhodnenú cenu 36 900 EUR s DPH*.

*Po využití štátnej podpory vo výške 3 000 EUR na plug-in hybridné vozidlá (zdroj ZAP SR: https://www.zapsr.sk/podpora-elektrickych-vozidiel/#bxe_green_line)
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode