Mitsubishi Outlander PHEV a Outlander modelového roku 2018 získali najvyššie ocenenie od skupiny ASG Zaradenie medzi "5 najlepších v hodnotení všestranných schopností" v každoročne zostavovanom rebríčku

30.05.2018 07:51

Mitsubishi Outlander PHEV a Outlander modelového roku 2018 získali prestížne ocenenie "5 najlepších v hodnotení všestranných schopností" od americkej skupiny ASG (Automotive Science Group) v rámci štúdie API 2018 (Automotive Performance Index™) *. Model Outlander bol vybraný z 372 kandidátov v segmente SUV. Štúdia uvádza, že obe vozidlá sa vyznačujú mimoriadnymi schopnosťami a pridanou hodnotou; priemer kategórie SUV pritom prevyšujú o pozoruhodných 22%.


ASG je výskumná skupina zaoberajúca sa analýzou dát; bola založená poradenskou spoločnosťou Eco-innovations, LLC, pôsobiacou v oblasti environmentálnej politiky. Ocenenie "5 najlepších v hodnotení všestranných schopností" skupiny ASG sa udeľuje pätici najlepších modelov v každej automobilovej kategórii, ktoré podľa tejto organizácie dosiahnu najvyššie kombinované skóre v hodnotení ekologických parametrov, hospodárnosti a spoločenských prínosov.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode