Mitsubishi Motors predstavilo v Thajsku svoj nový pick-up Triton

24.11.2014 17:46

Dlhodobý bestseller sa po deviatich rokoch dočkal prvej modernizácie

Spoločnosť Mitsubishi Motors Corporation (MMC) dnes v Thajsku odhalila svoj úplne nový pick-up Triton s nosnosťou 1 tony – jeden z dlhodobo najlepšie predávaných modelov značky v celosvetovom meradle. Nový Triton sa po deviatich rokoch dočkal kompletnej modernizácie a bude sa vyrábať v závode Laem Chabang spoločnosti Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd.*1. Úplne nový Triton (verzia pre thajský trh) sa od dnes zároveň začal na thajskom trhu aj predávať; rovnako ako pri predchádzajúcej generácii sa MMC po thajskej premiére chystá nový Triton predstaviť postupne v členských štátoch združenia ASEAN, na trhoch Oceánie, na Strednom Východe, v Európe, Afrike a v Latinskej Amerike (model bude exportovaný cca do 150 krajín).

*1: výhradný výrobca a distribútor MMC na thajskom trhu

  • O novom modeli Triton

Nový Triton bol vyvíjaný ako „Ultimate Sport Utility Truck“ (skutočný športovo úžitkový pick-up), a spája preto pohodlný interiér osobného vozidla s praktickou funkčnosťou a spoľahlivosťou pick-upu.

Atletický, elegantný a dynamický štýl evokuje siluetu vytrénovaného atléta. Nový Triton však dokáže ponúknuť i veľkorysý vnútorný priestor, vysokú užitočnú hmotnosť a ovládateľnosť na vrchole triedy. Nový Triton sa pýši skvelými bezpečnostnými parametrami, za ktorými stojí trvanlivý a robustný podvozok, rámová konštrukcia a karoséria dobre pohlcujúca nárazovú energiu, založená na vlastnej technológii RISE*2 od MMC. Nový Triton súčasne ponúkne ticho na palube a príkladné jazdné pohodlie porovnateľné s osobnými vozidlami. Uplatnenie tu našiel nový vznetový motor, optimalizovaná sústava zavesenia kolies, strategicky rozmiestená akustická izolácia a materiály k potlačeniu vibrácií.

Nový pick-up Triton bude v ponuke vo variantoch Single Cab, Double Cab a Club Cab v kombinácii s tromi rôznymi motormi. Nový preplňovaný vznetový motor 2,4 l MIVEC*3, prinášajúci ekologické parametre a ďalšie zvýhodnenie na vrchole tejto triedy, dopĺňajú vylepšené verzie osvedčeného vznetového agregátu 2,5 l turbo, rovnako tak ako zážihového motora 2,4 l, s ktorými sme sa stretávali už pri jeho predchodcovi.

Nový Triton dokáže reagovať na pestré potreby a požiadavky zákazníkov; najrôznejšie aspekty týkajúce sa pracovného i súkromného využitia budú upravené podľa príslušného predajného regiónu, či už sa jedná o typ kabíny, ponuku motorov, hnacieho ústrojenstva či prvkov funkčnej výbavy.

*2: skr. Reinforced Impact Safety Evolution

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode