„Minútové“ líčenie, ktoré vydrží celý deň? Žiadny problém!

18.02.2022 12:19

Vstávate ráno oveľa skôr len preto, aby ste sa stihli nalíčiť? Alebo ste od  tejto myšlienky radšej upustili? Faktom je, že na líčenie, s ktorým sa budete cítiť krásna po celý deň, vám stačí niekoľko minút a zopár kvalitných líčidiel. Vybrali sme pre vás tie, ktoré patria medzi bestsellery značky Dermacol. 

 Make-up na pevných „základoch“

Nielen odtieň, ale aj typ make-upu rozhodujú o výsledku. Dlhotrvácny make-up 24H Control od Dermacol vydrží perfektný po celý deň. Navyše obsahuje koenzým Q10, čím zvyšuje elasticitu a pevnosť pleti. Ešte pred jeho nanesením však nezabudnite na kvalitnú podkladovú bázu. Pre zrelšiu pleť je skvelou voľbou omladzujúca báza Gold od Dermacol, ktorá predĺži výdrž líčenia. Zloženie so zlatými trblietkami a morskými riasami má omladzujúce a antioxidačné účinky a pleti dodá pružnosť a jas. 

Omladzujúca báza pod make-up Gold anti-wrinkle, Dermacol – 11,49 eur/20 ml

Dlhotrvácny 24H Control make-up, Dermacol – 10,26 eur/ 30 ml

Multifunkčný korektor 

 Vyhýbate sa kontúrovaniu, pretože ho považujete za výsadu profesionálnych vizážistov?  Zabudnite na náročné postupy a množstvo produktov. Použite tekutý korektor s hubkovým aplikátorom Xtreme Cover, ktorý má vysokú kryciu schopnosť, takže dokáže zakryť všetky nedokonalosti. Zaobstarajte si ho hneď v 2 odtieňoch – svetlejšom na korigovanie nedokonalostí a tmavšom, ktorý použijete aj na zvýraznenie kontúr tváre. Stačí pár ťahov, ktoré dobre zapracujte do pleti a na záver celú tvár a krk prepudrujte transparentným púdrom.

Vysoko krycí korektor Xtreme Cover, Dermacol – 11, 99 eur/5 odtieňov

 Nechajte to na riasenku

Na líčenie očí väčšinou stačí zvýrazniť záhyb oka pomocou bronzera alebo čierna linka vedená popri riasach. Zopár ťahmi tak docielite efekt, ktorý oku dodá iskru. V „najhoršom prípade“ si vystačíte len s dokonale nalíčenými riasami. Husté štetiny riasenky Mega Lashes Volume & Care od Dermacol vaše riasy dokonale vykreslia, predĺžia a oddelia niekoľkými ťahmi.

Riasenka pre extrémny objem Mega lashes Volume & Care, Dermacol – 9,59 eur/11,5 ml

 Rúž robí deň

Ak by ste si z celého líčenia mali vybrať len jeden jediný krok, zamerajte sa na pery. Farebný rúž rozžiari celú tvár a jeho aplikáciu zvládnete hoci aj vo výťahu či s príručným zrkadielkom. Ak chcete, aby vydržal po celý deň, zvoľte dlhotrvácny rúž  Matte Mania od Dermacol. Jeho ľahká, vysoko pigmentovaná textúra chráni pery pred vonkajšími vplyvmi a vysušením. Vybrať si môžete z 20 nude aj farebných odtieňov. 

Tekutý matný rúž Matte Mania, Dermacol – 7,69 eur/3,5 ml

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode