MINI očami ženy!

22.06.2018 10:00

Ako sa cítia ženy v novom 3 - dverovom MINI a MINI Cabriu s nezameniteľným vzhľadom a energickým charakterom?!

No predsa skvele, je to na nás predsa vidieť! :)

Podobne ako MINI aj britská vlajka Union Jack je nadčasová a naznačuje dlhú a bohatú históriu. Nápadné zadné svetlá s technológiou LED získali originálny nový vzhľad. Pozostávajú z dvoch LED častí s dizajnom britskej vlajky Union Jack a sú vkusne olemované pochrómovaným rámom, čo vyzerá veľmi efektné a nápadité. Ako žena oceňujem, že som si mohla vybrať farbu auta podľa šiat. :)

Vďaka svojmu nezamenitelnému vzhľadu a energickému charakteru bolo MINI vždy ikonickým automobilom. Dnes je ešte rýchlejšie, ostrejšie a zábavnejšie ako kedykoľvek predtým. 3-dverové MINI vo verzii hatch, by som povedala hot hatch, lebo stelesňuje podstatu vysokej rýchlosti a vďaka nízko uloženému ťažisku garantuje vynikajúcu ovládateľnosť a radostný pocit z jazdy ako v motokáre.

S MINI CABRIO sme si ako ženská posádka užila riadnu zábavu a vzrušenie! Malo to iskru a enregiu a myslím si, že aj povahovo sme si s kolegynkou blogerkou Maťkou zapasovali do tohto cabria. :)

Dôležité info s novým MINI je, že môžete mať skutočný originál - s MINI Yours Customized si môžete navrhnúť niektoré doplnky úplne sami a vďaka revolučnej technológii 3D tlače ich môžete mať doma za chvíľu.

„Nová úroveň individualizácie“: Služba MINI Yours Customised získala pri udeľovaní cien za inováciu German Innovation Award zlato.

Nezameniteľná individualita a energický vzhľad „Miničiek“ vzbudzoval záujem okolia a neraz sme videli na okoloidúcich obdivný pohľad a to nám dodalo istotu, že sedíme v modeloch, ktoré majú svoju cenu. Ceny modelov, preto nie sú najnižšie, ale ten komfort a pocit jedinečnosti vám iné auto nedá...pretože kvalita a schopnosť odlišovať sa od iných v tomto MINI určite je a samozrejme v kabrioletoch sme sa cítili doslova nespútane a ženská posádka ďakuje hostiteľovi, ktorý nás vybavil opaľovacím sprayom s vyšším ochranným faktorom, aby sa nespálila.

Cesta do Viedne bola naplánovaná rôznymi kľukatými cestičkami, kde sme si vyskúšali MINI v plnej paráde! Obed v reštaurácii Jamie Olivera vo Viedni nás posilnil a cestou naspäť sme si užili ešte jazdu v 3-dverovom MINI, s ktorým sme dokonale ladili... Veď posúďte samy! :)


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode