MINI na výstave IAA Mobility 2021 v Mníchove.

10.08.2021 09:00

MINI sa prezentuje ako na budúcnosť orientovaná značka, ktorá je nositeľom osobitého designu budúcnosti, vysiela pozitívny impulz, spojuje udržateľnosť s emóciami a do centra vývoja produktu stavia ľudí. 

Mestská mobilita, udržateľnosť, kozmopolitizmus a individualita sú na mnohých miestach v okolí Mníchova stredobodom dialógu medzi vizionármi a komunitou. Centrum MINI Hub v pavilóne MINI na námestí Lenbachplatz bude na IAA 2021 "tým najlepším miestom, kde treba byť". Mestská mobilita a udržateľnosť sú hlavnými témami Medzinárodného autosalónu (IAA) 2021, ktorý sa prvýkrát uskutoční v Mníchove, sídle BMW Group. Stane sa fórom pre prednášky a diskusie o budúcnosti individuálnej dopravy a spoločného života v centrách miest.

MINI tento dialóg na IAA Mobility 2021 obohacuje inováciami a víziami pre lokálne bezemisné potešenie z jazdy, konzistentné šetrenie zdrojov, individualitu a emocionálne silné zážitky. Motto #BIGLOVE, ktoré si MINI zvolilo, odkazuje ako na ochranu klímy a životného prostredia, ako aj na medziľudské kontakty. Týmto spôsobom sa prevzatie zodpovednosti za prirodzené základy života stretáva s kozmopolitnou a nediskriminačnou spoluprácou v rámci celosvetového spoločenstva MINI.

 

Na IAA Mobility 2021 bude MINI v rôznych formátoch a na niekoľkých miestach bavorského hlavného mesta sa bude usilovať o dialóg s verejnosťou. Na summite na mníchovskom výstavisku sa zameria na témy elektrifikácie a digitalizácie. "Open Space" na námestí Max-Joseph-Platz v centre mesta poslúži ako scéna pre nové koncepcie mobility v mestskej doprave. MINI Brand Hub, pavilón MINI na námestí Lenbachplatz, sa stane oázou inšpirácie a miestom pre stretnutia v pohodovej atmosfére. Celý modelový rad britskej prémiové značky sa ukáže v budove BMW Welt.

 

Rôzne miesta výstavy IAA Mobility 2021 budú prepojené prostredníctvom linky Blue Lane, ktorá povedie mestskou oblasťou a návštevníkom ponúkne príležitosť užiť si lokálnu bezemisnú zábavu z jazdy v čisto elektrickom MINI Cooper SE (kombinovaná spotreba energie: 17,6-15,2 kWh / 100 km podľa WLTP, 16,9-14,9 kWh / 100 km podľa NEDC). Online streamovacia služba bude do celého sveta digitálne prenášať najdôležitejšie udalosti veľtrhu IAA Mobility 2021, či už naživo, alebo zo záznamu.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode