MINI Clubman a Poldo Dog Couture uvádzajú novú cestovnú súpravu pre psov

25.10.2019 11:14

MINI v rámci uvedenia nového MINI Clubman na trh prináša so spoločnosťou Poldo Dog Couture exkluzívnu cestovnú súpravu pre psov.

MINI v rámci uvedenia nového MINI Clubman na trh prináša so spoločnosťou Poldo Dog Couture exkluzívnu cestovnú súpravu pre psov. Tá umožní malým priateľom stráviť cesty v MINI automobile v ešte väčšom pohodlí a bezpečí. Práve tieto dva parametre sú základnými bodmi, ktoré spájajú MINI a milánsku značku Poldo Dog Couture. Tá bola založená dvoma priateľmi, ktorí roky pracujú v módnom priemysle a ktorí sa sústreďujú na zdokonalenie mäkkých a odolných materiálov s cieľom obliecť štvornohých priateľov s vkusom a bez obetovania slobody pohybu.

 

Elegantná cestovná súprava pre psov v rafinovanej krabici s umiestnením vo veľkom kufri MINI Clubman obsahuje:

- Textilnú prikrývku s viacerými funkciami, ktorá chráni sedadlá a umožňuje psovi cestovať v pohodlí a počas cesty sa dá dodatočne využiť, napr. na piknik.

- Vodítko a golier, ktorého strednú časť je vymeniteľná.

- Bezpečnostné vodítko, ktoré je možné pripnúť pomocou bezpečnostného pásu.

- Kožený obal s dvoma potravinárskymi cestovnými miskami zo silikónu.

 

Súpravu pre psov Poldo Dog Couture je možné zakúpiť u participujúcich talianskych MINI predajcov a na webovej stránke poldodogcouture.com.

 

Poldo Dog Couture je nová luxusná značka špecializujúca sa na dizajn rafinovaného oblečenia pre psov. Značka ponúka širokú škálu oblečenia a vycibrených doplnkov prispôsobených pre pohodlie psov rôznych veľkostí a s osobitnou pozornosťou na majiteľov, ktorí sa radi starajú o svoje zvieratá tak, ako sa starajú sami o seba. Materiály sú veľmi kvalitné a vyrábané v Taliansku so zvláštnym dôrazom na pohodlie každej veľkosti a plemena psa. Kolekcia má výrazný dizajn. Strihy sú klasické aj trendy a sú inšpirované nadčasovou výrobou v talianskom štýle.

 

Nové MINI Clubman kombinuje zábavnú jazdu MINI s vysokou úrovňou všestrannosti pre denno-denné cestovanie, ale i na cesty na veľké vzdialenosti.

Štyri bočné dvere a päť sedadiel so všestranným batožinovým priestorom za dvoma zadnými delenými dverami zaručujú vysoký stupeň funkčnosti a kreatívneho využitia priestoru - tak charakteristické pre MINI.

Komfort, všestrannosť a bezpečnosť sú preto charakteristiky, ktoré ponúka nové MINI Clubman cestujúcim a ich štvornohým priateľom.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode