MINI a FARBÁM NEUJDEŠ

25.05.2015 12:21


„Farbám neujdeš je beh pre všetkých. Cieľom je priblížiť beh ako taký aj nebežcom a ľudom, ktorí majú strach z toho, že by pri bežeckom podujatí nedobehli do cieľa. Farbám neujdeš je synonymom zábavy, emócii, zdravia a radosti. Farbám neujdeš nie sú preteky. Cieľom je, aby bežci zažili ich doposiaľ najfarebnejšie dopoludnie, zabudli na všetky starosti a povinnosti a poriadne si to užili," popisujú ideu behu organizátorky behu Lenka Šoltésová a Kamila Špesová.

Beh sa uskutoční v sobotu 30.05.2015 od 11:00 na ul. Hlavnej v Košiciach. Štartovné pre členov tímu (4 a viac osôb) je 12 Eur a cena pre jednotlivca je 15 Eur, pre deti od 7 do 14 rokov je 7 Eur a deti do 6 rokov majú štartovné zadarmo. Registrácia prebieha online, na webovej stránke www.farbamneujdes.sk. Na všetkých prihlásených bežcov čaká štartovací balíček, ktorý obsahuje tričko, vrecko so sypkou farbou, štartovacie číslo a ďalšie drobné prekvapenia. Pre prvých 1500 bežcov sú pripravené aj farebné okuliare. Na trati bude navyše pre bežcov pripravené aj malé osvieženie. 
Farby sú základným znakom behu Farbám neujdeš, sú hygienicky nezávadné, testované a vyrobené z kukuričného škrobu a potravinárskeho farbiva. 
Dobehnutím do cieľa však ešte zďaleka všetko nekončí. Na návštevníkov a účastníkov behu čaká párty plná dobrej hudby. Okrem koncertu Rytmusa a fotenia sa pri fotostene, tu bude detská zóna a možnosti občerstvenia.

A samozrejme nebude chýbať veľké množstvo farieb! Na štart sa spolu s dospelými a deťmi postavia aj mnohé známe osobnosti.
Farebné dopoludnie podporuje účasť hendikepovaných ľudí. Ambasádorom behu je Bekim, ktorého osud pripravil o možnosť ďalej behať a záštitu nad akciou Farbám neujdeš prebralo mesto Košice aj Slovenský paralympijský výbor. Časť z výťažku akcie a zisk z predaja modrej farby pôjde na podporu Slovenského paralympijského výboru. 

 

Viac informácií nájdete na stránke www.farbamnuejdes.sk alebo sledujte FB stránku Farbám neujdeš.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode