Mercedes-Benz Slovensko Titul najlepší svetový dizajnér pre tvorcu vozidiel s hviezdou

02.07.2014 09:22

Na veľtrhu vybavenia interiéru vozidiel, Automotive Interiors Expo 2014, bol Gorden Wagener zvolený za najlepšieho interiérového dizajnéra roka. Wagener je od roku 2008 zodpovedný za oblasť dizajnu značky Mercedes-Benz

Na významnom odbornom veľtrhu Automotive Interiors Expo sa v tomto roku už po tretíkrát odovzdával spomínaný prestížny titul najlepšieho svetového interiérového dizajnéra. Posledné slovo pri voľbe mala porota zložená z renomovaných svetových novinárov z oblasti automobilizmu. Uznávaní experti sa rozhodli pre šéfa dizajnu spoločnosti Daimler AG, Gordena Wagenera. Týmto rozhodnutím porota usúdila, že práca Gordena Wagenera bola v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch najvýznamnejším prínosom pre zlepšenie kvality interiéru, inovácie a životné prostredie a súčasne ho zo subjektívneho, estetického hľadiska ocenila ako popredného a vysoko inovatívneho v celom odvetví.

Dôkazom inovatívnej, smerodajnej práce interiérového dizajnérskeho tímu Mercedes-Benz je napríklad Trieda S, Trieda GLA, Trieda S kupé a nová Trieda C. Svojím jasným a zmyselným interiérovým dizajnom najvyššej triedy priniesli progresívne tvorivé akcenty, ktoré si získali veľké uznanie publika.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode