Mercedes-Benz generálnym partnerom FIA ETRC na Slovakiaringu

14.07.2017 07:36

Mercedes-Benz je generálnym partnerom Majstrovstiev Európy pretekov ťahačov na okruhu (FIA ETRC) na SLOVAKIA RINGU. Je to po prvýkrát v histórii čo sa tento seriál predstaví na Slovensku. Divákov čaká počas víkendu 15. a 16. júla bohatý program: štvoro pretekov ťahačov, tri sprievodné seriály vrátane GT4 a obľúbená Truck Show, na ktorej nebudú chýbat ani ťahače Mercedes-Benz. Mercedes-Benz pripravil pre návštevníkov prezentáciu v showtrucku hneď pri reštaurácii Ring ako aj vo fan zóne. Svoju silu môžu návštevníci ukázať na pripravenom silomere, kde ten najsilnejší vyhráva zájazd na preteky F1.

Bude to opäť víkend plný skvelých zážitkov, na ktoré sa bude dlho spomínať. Obrovské a silné monštrá na okruhu ešte nikdy nepretekali, no očakávania divákov dokážu bez problémov naplniť. Všade, kam zavíta európsky šampionát FIA ETRC, sa o ňom ešte dlho hovorí. Motoristickým nadšencom ponúka hneď 4 možnosti vidieť ich v plnej paráde a rýchlosti. Každé podujatie pozostáva zo 4 pretekov: dvoje sa pôjdu v sobotu a dvoje v nedeľu. Okrem toho počas oboch víkendových dní bude vo fan zóne aj autogramiáda s jazdcami FIA ETRC. Na tú sa dostane každý človek s platnou vstupenkou, tak si to netreba nechať ujsť!

Okrem ťahačov sa diváci môžu tešiť aj na súboje automobilov kategórie GT4. Európska séria GT4 o Severný pohár na Slovensko zavíta takisto prvýkrát. GT4 odjazdia svoj plný víkendový program: prvé hodinové preteky sa pôjdu v sobotu o 17:30, druhé v nedeľu o 11:05, ako predchod k ťahačom FIA ETRC. V pretekoch uvidíme aj dramatické zastávky v boxoch s výmenou jazdcov.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode