MEDZINÁRODNÝ AUTOSALÓN IAA 2022, HANNOVER: HYVIA URÝCHĽUJE SVOJE NASADENIE

20.09.2022 14:05

 

  • HYVIA bude na Medzinárodnom autosalóne IAA v nemeckom Hannoveri od 20.
    do 25. septembra 2022 vedľa stánku Renault (E70 - hala 13).
  • Značka po prvýkrát na veľkom autosalóne vystaví celý rad vozidiel na vodíkový pohon: Master Van H2-TECH, Master City Bus H2-TECH (v sublimovanej verzii)
    a Master Chassis Cab H2-TECH, ako aj čerpacia stanica H2 a prototypy palivových článkov.

  • HYVIA iniciuje testy Master Van H2-TECH s inovatívnymi partnermi:
  •  Vo Francúzsku s partnermi ako CHRONOPOST, francúzsky líder v expresnom doručení, ENGIE, skupina podnikov v oblasti nízkouhlíkovej energie a služieb, ORANGE, jeden z lídrov v telekomunikačných službách na svete a EQUANS, svetový líder v multitechnických službách.
  •  V Nemecku sú to partneri ako HAMBURGER HAFEN UND LOGISTIK AG, významná európska logistická spoločnosť, PACKETA, digitálna platforma pre elektronický obchod a riešenia doručovania balíkov po celom svete a MAXIMATOR HYDROGEN GmbH, popredný poskytovateľ a vývojár vodíkových čerpacích staníc a technológií H2.

 

  • V prípade Master City Bus H2-TECH:
  • Distribučná sieť sa formuje s partnermi ako PVI (Francúzsko), MELLOR (Švédsko, Nórsko a Fínsko), TRIBUS (Nemecko, Holandsko, Dánsko, Belgicko a Luxembursko) a QIBUS (Taliansko).
  • Prví pilotní zákazníci: RATP Dev, významný hráč v osobnej doprave v Európe, B.E. GREEN, priekopník v prenájme autobusov s nulovými emisiami vo Francúzsku, MILLA, priekopník v oblasti autonómnych autobusov vo Francúzsku
    a STROOMLIJN, špecialista na verejnú dopravu v Holandsku.

 

  • Projekty prestavby na kabíne Master Chassis Cab H2-TECH pokračujú najmä pri chladiarenských verziách, verziách sklápačov alebo veľkoobjemových verzií.
  • V neposlednom rade je to strategická výhoda nášho ekosystému: popredajný servis sa zriaďuje so školením a prípravou pilotných predajcov v Európe.

„Po viac ako roku od vytvorenia HYVIA sme na Medzinárodnom autosalóne IAA v nemeckom Hannoveri, v krajine, ktorá vedie v nasadení vodíkovej mobility. Pri tejto príležitosti predstavujeme tri vodíkové vozidlá, ktoré postupne prichádzajú na cesty, s riešeniami a službami z jedinečného ekosystému, ktorý ponúkame. Ďakujeme našim partnerom, ktorí nám dôverujú. Výzva vodíkovej mobility je značná! Aby sme si lepšie predstavili tento cieľ, cez leto sme sa spojili aj s Alpine F1 Team počas Veľkej ceny Francúzska, aby sme si vymenili informácie a podelili sa o technologické výzvy vodíkovej mobility, ktoré nás čakajú. Energetická transformácia a nadšenie, ktoré máme sú našimi hnacími silami pri riešení výziev.“ David Holderbach, generálny riaditeľ HYVIA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode