Medzi mnou a BMW je súzvuk, jednoducho chémia…

18.06.2022 19:00

Sexy tanečnica a ekonomická analytička zo Žiaru nad Hronom Dominika Rošková, ktorá zahviezdila v Let’s Dance najprv s Braňom Deákom a potom obsadila druhé miesto s Adamom Bárdym. Pre náš časopis objasnila, že aj ľudia pohybovo netalentovaní sa vedia naučiť tancovať a okrem toho sa s nami podelila o rôzne zaujímavosti z jej auto-moto sveta, ale aj o ambasadorskom pôsobení v BMW. Vyskúšala si novú elektrickú i4-ku aj jej testovaciu jazdu si môžete pozrieť vo videách.

Aké to bolo obsadiť  2. miesto v poslednej sérii v Let’s Dance a čo všetko stíhaš v tvojich pracovných  aktivitách?

 

Sme s Adamom nadšení, že sa nám podarilo vytancovať druhé miesto! Let's Dance nebolo len o tancovaní a učení Adama Bárdyho tancovať, ale bolo toho oveľa viac. Získala som úžasných priateľov a zväčšil okruh ľudí. Starí zostali, ale veľa nových priateľov pribudlo. Samozrejme, že stále pôsobím v tanečnej škole Dancehaus by Interklub, ktorý je najstarším slovenským klubom na Slovensku a máme otvorené pre každého, kto miluje tanec, pretože je to určitá forma terapie. Tanec má úžasné účinky na psychické zdravie človeka. Ako trénerka stíham sa venovať profesionálnym tanečným párom a rôznym iným komerčným aktivitám, ktoré ma bavia. 

 

Stalo sa ti, že si si myslela, že ako trenérka nedokážeš naučiť ľudí tancovať a zadarilo sa?!

 

Mala som robiť jeden svadobný tanec a na prvej hodine som myslela, že to nedokážem. Nepočuli hudbu, nevedeli striedať nohy a nakoniec sa stalo niečo úžasné a spravili sme jeden nádherný svadobný tanec. Zo ženy bola labuť a ženích ju nádherne viedol a ja som bola z toho dojatá, čo sme dokázali urobiť. Veru, dá sa všetko, keď sa chce. Je to o odbúraní predsudkov a viem pochopiť, že, keď niekto sedí celý deň za počítačom, tak mu to môžu tanečné kroky robiť problémy, ale, keď sa do toho dostane, tak aj z takého IT človeka sa stane tanečník. :) 

Ako tvoje kroky viedli k ambasadorskej spolupráci so značkou BMW?

 

Počas mojej prvej Let's Dance, keď som tancovala s Braňom Deákom, tak mi značka BMW požičiavala autá a ja som im robila reklamu. Vznikla ambasadorská spolupráca a auto od nich som mala zapožičané na pol roka a v podstate s nimi spolupracujem doteraz. Vyskúšala som si viacero modelov a musím povedať, že pri značke BMW je medzi nami súzvuk, jednoducho chémia s touto značkou.

 

Prišla ti poštou nejaká pokuta za dopravný prostriedok?

 

Mala som tanečné Majstrovstvá sveta v Debrecéne a s tanečným partnerom sme sa na diaľnici zarozprávali a nejako nám ručička na tachometri vybehla na rýchlosť 180 km/h. V tej dobe som bola akurát ambasadorka značky BMW a prišla mi od nich 300 eurová pokuta na moje meno domov k mojím rodičom. Naši ma nechceli rozhodiť, tak mi to povedali až, keď som sa vrátila na Slovensko. Samozrejme som pokutu zaplatila a odvtedy si dávam na to veľký pozor. 

Jazdila si elektrické BMW i8 a prezraď tvoj názor na elektromobilitu?

 

Treba myslieť na ekológiu a celú našu planétu, čo znamená, že aj ja sa chcem v tejto oblasti posunúť v udržateľnejšom zmýšľaní. V budúcnosti nevylučujem elektrické auto, ale treba na to podmienky. Najlepšie by bol dom s garážou, kde by som si ho nabíjala a nebola odkázaná na nabíjacie stanice v meste a okolí, ale čas všetko ukáže a ja som všetkým výzvam otvorená…

 

Akoby si charakterizovala tanec a šoférovanie?

 

Je to veľmi podobné. Aj v tanci je dynamika, ktorá vyjadruje náš charakter, ale aj náladu, pretože nie vždy máme chuť ísť rovnako. Niekedy máme chuť jazdiť pokojnejšie, ekonomickejšie a inokedy športovejšie, dynamickejšie. Hlavne, ja osobne, keď počujem kvalitnú hudbu z reproduktorov Harman Cardon, tak cítim v sebe také vibrácie, ktoré sú cítiť aj v mojom jazdení. Môžem povedať, že to všetko je pre mňa inšpirácia na choreografiu, pretože tam počujem všetky zvuky, ktoré tam sú a podľa toho vymýšľam…

 

 

Text, foto a video: Alena Chorvátová

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode