Mecom získal ocenenie Slovak Superbrands Award 2020

19.02.2020 16:35

Slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands udelila spoločnosti Mecom cenu Slovak Superbrands Award 2020. Ocenenie Superbrands je potvrdením kvality a povzbudením pre zákazníkov pri ich každodenných rozhodnutiach.

O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná komisia s Brand Council na základe prieskumu realizovaného agentúrou GfK. Komisia, zložená z profesionálov z oblasti biznisu, komunikácie, marketingu, médií a marketingového výskumu, hodnotí značky podľa predom definovaných kritérií, akými sú známosť, budovanie brandu, inovácie či prestíž.

 

Spoločnosť Mecom opätovne potvrdila, že je kvalitnou a etablovanou značkou na slovenskom trhu a toto ocenenie získala siedmykrát.

 

Ako spoločnosť si nesmierne vážime každé ocenenie. Superbrands o to viac, že ide o významné ocenenie spoločností v širokom spektre kategórií. Je dobré, že trh eviduje jedinečnosť Mecomu, váži si prácu, ktorú ako spoločnosť vykonávame a opakovane ju odmenil pre nás jedinečným prívlastkom Superbrands.“

 

 

Medzinárodný program Superbrands

Program Superbrands vznikol pred viac ako dvadsiatimi rokmi vo Veľkej Británii. Marketingoví a komunikační odborníci si stanovili dva ciele: dať do pozornosti mimoriadne silné značky a prezentovať ich ďalším spoločnostiam, ktoré by sa rady rozvíjali a učili. Odvtedy získal program celosvetové uznanie. Ocenenie Superbrands je rešpektované ocenenie v deväťdesiatich krajinách na piatich kontinentoch.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode