Mecom podporuje študentov

01.06.2019 19:17

Spoločnosť Mecom dlhodobo podporuje workshopy, konferencie, súťaže a iné projekty zamerané predovšetkým na rozvoj a vzdelávanie. Nie je tomu inak ani v tomto roku, keď Mecom podporil viaceré podujatia a taktiež prostredníctvom exkurzie umožnil študentom nahliadnuť do závodu v Humennom.

Či už ide o team-buildingové podujatie organizované študentmi zubného lekárstva spolu s kolegami z lekárskych fakúlt z celého Slovenska alebo SLOVAK SCOH Weekend, spoločnosť Mecom je pri tom. Práve spomínaný 3. ročník podujatia SCOP Weekend podporil Mecom po tretí krát. Študenti lekárskych fakúlt Slovenska, združení v rámci Slovenskej asociácie študentov medicíny sa mohli opätovne stretnúť a diskutovať, zdieľať nápady, inšpirovať sa navzájom a posúvať tak myšlienku verejného zdravia širokej verejnosti vo svojich projektoch.

 

Spoločnosť Mecom myslí aj na mladších študentov, ktorý si svoju budúcnosť ešte len vyberajú. Preto pre Súkromnú strednú odbornú školu v Košiciach pripravili exkurziu závodu v Humennom, kde mali možnosť vidieť celý výrobný proces od príjmu suroviny až po samotné expedovanie produktov a vyskúšať si senzorické hodnotenie výrobkov, ktoré prebieha na každodennej báze.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode