Maťo Homola vozil na BMW M6 Cabrio s výkonom 560 koní Michala Handzuša so Stanleyho pohárom

09.08.2013 09:38

Jednému z najúspešnejších slovenských automobilových pretekárov v súčasnosti, reprezentantovi Maťovi Homolovi, aktuálne bojujúcemu o titul Majster Európy cestovných automobilov FIA ETCC, sa dostalo veľkej pocty voziť Michala Handzuša. Vo štvrtok 8.8.2013 do Banskej Bystrici prišiel víťaz Stanleyho pohára, Michal Handzuš s trofejou, ktorú ukázal svojim fanúšikom. Niektorí z fanúšikov, ktorí sa zapojili do dražby Michala Handzuša sa mohli napiť z tohto asi najdrahšieho pohára na svete.

Jedným z nich je aj Maťo Homola, ktorý sa zapojil do dražby o možnosť dotknúť sa a napiť sa z tejto prestížnej trofeje.

 

„Stanleyho pohár je skoro každému známy a vyhrať ho je pre hráča hokeja určite veľkým zadosťučinením a naplnením všetkých hokejových snov. Takisto ako pre automobilového pretekára vyhrať titul Majstra sveta. Michal je pre mňa veľkou inšpiráciou a potvrdením, že ak ideš za svojim cieľom a drieš na sebe, tak aj sny sa plnia. Napiť sa z neho, vlastne aj dotknúť sa ho, bude pre mňa veľkou cťou,“ povedal Maťo ihneď po skončení aukcie.

Celkovo sa z dražby vyzbieralo 2090 eur, ktoré pôjdu na vybavenie oddelenia Roosveltovej nemocnice v Banskej Bystrici pre deti s detskou mozgovou obrnou.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode