MATADOR GT RACING WEEKEND

13.08.2013 13:50

Okrem ostrých súbojov pretekárov a pretekárok na trati, pripravil Slovakia Ring lákavý program aj mimo dráhy. Tešiť sa môžu milovníci tradičného jedla pre región – milovníci leča, záujemcovia o let vrtuľníkom, či filmoví fanúšikovia. Z ponuky sprievodného programu si 17. a 18. augusta vyberie každý.

Počas MATADOR GT RACING WEEKENDu sa po pretekárskej dráhe môžete previesť aj vy. Rýchla jazda, ostré zákruty a zvýšený adrenalín v krvi, to všetko zažijete na sedadle spolujazdca. O adrenalínovú a zároveň bezpečnú jazdu okruhom sa postarajú profesionálni vodiči a služba Race Taxi.

Prehliadka vojenskej techniky poteší všetkých, ktorí si okrem silných áut radi prezrú aj vozidlá ťažších kalibrov. Jedinečnú prehliadku nájdete v priestoroch Funzóny.

Netradičná časť sprievodného programu má názov Lečofest – súťaž vo varení leča pre obyvateľov okolitých obcí. V sobotu 17. augusta tak môžete získať nové inšpirácie pre prípravu tohto paradajkovo- paprikového jedla.  Tešiť sa môžete na expresné krájanie zeleniny, vôňu cibule aj finálnu úpravu jedla.

Slovakia Ring ako na dlani. Aj takýto pohľad môžete zažiť cez víkend. Stačí vzlietnuť na vyhliadkovom vrtuľníku a užiť si pohľad z vtáčej perspektívy. Vrtuľník vás čaká pri hoteli Ring***.

Parkovisko pred hotelom Ring*** bude plné malých Sébastienov Loebov či Štefanov Rosinov. Motokárová dráha priláka nejedného malého pretekára. Všetky deti si tak zadarmo splnia pretekársky sen.

Obľúbeným programom bude tiež možnosť vyskúšať si šmyk na odtrhovej plošine v Centre bezpečnej jazdy, alebo sa previesť  off roadovou dráhou. Areál Centra sa v piatok a v sobotu večer zmení na letné autokino s premietaním filmov.

Viac informácií nájdete na www.slovakiaring.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode