limitovaná PONUKA lexus RX s balíkom extra

19.05.2014 13:34

  • NOVÝ BALÍK EXTRA kombinujúci originálne príslušenstvo Lexus a finančný bonus
  • Celková hodnota BALÍKA EXTRA predstavuje 7 200€
  • Pre všetky motorizácie a výbavy modelu Lexus RX
  • Platnosť limitovanej ponuky do 30. 6. 2014

Lexus Czech & Slovak Republic, divízia spoločnosti Toyota Motor Czech s.r.o., predstavila limitovanú edíciu modelu RX s BALÍKOM EXTRA, ktorý kombinuje originálne príslušenstvo Lexus a finančný bonus, a to v celkovej hodnote 7 200€.

 

NOVÝ BALÍK EXTRA

Lexus pripravil pre svojich zákazníkov najobľúbenejší model RX s extra výhodnou limitovanou ponukou. Až do konca júna 2014 získajú noví majitelia týchto modelov zadarmo BALÍK EXTRA, ktorý dopĺňa vysoký štandard výbavy vozidiel Lexus o praktické príslušenstvo v podobe druhej sady originálnych zliatinových diskov Lexus, sady zimných pneumatík a revolučného produktu na ochranu laku karosérie, vnútorných textílií a zliatinových diskov kolies – Lexus ProTect. Okrem uvedených doplnkov získa každý zákazník v rámci tejto limitovanej ponuky aj mimoriadny finančný bonus. Celková hodnota nového BALÍKA EXTRA tak dosahuje 7 200€.

 

Nový BALÍK EXTRA je určený bez rozdielu pre všetky motorizácie a všetky stupne výbavy modelu RX.

Limitovaná ponuka platí pre vozidlá objednané do 30. 6. 2014 a záujemcovia ju môžu využiť u autorizovaného  predajného partnera Lexus.

O modeli Lexus RX

Uvedením prvej generácie RX v roku 1998 Lexus vytvoril novú kategóriu luxusných vozidiel SUV, kde po prvýkrát spojil všestrannosť, praktickosť a odolnosť športovo-úžitkových vozidiel s ovládateľnosťou, jazdnými schopnosťami a kultivovanosťou luxusných sedanov. Model RX bol v roku 2005 vôbec prvým SUV, ktoré bolo vybavené plne hybridnou pohonnou sústavou. Tretia generácia celosvetovo najúspešnejšieho modelového radu Lexus je v ponuke s pohonom všetkých alebo len predných kolies, s výnimočne kultivovaným zážihovým motorom 3,5 l V6 (RX 350) a s plne hybridným ústrojenstvom Lexus Hybrid Drive druhej generácie kombinujúcim zážihový motor 3,5 l V6 s dvoma elektromotormi s celkovým výkonom 299 koní a kombinovanou spotrebou 6,3 l/ 100 km (RX 450h).

O produkte Lexus ProTect

Lexus ProTect je prostriedok, ktorý zaručí dokonalú ochranu laku, vnútorných textílií a zliatinových diskov počas celých piatich rokov od aplikácie, na čo sa zároveň vzťahuje plná záruka. Lexus ProTect využíva úplne novú technológiu v oblasti ochrany celého vozidla, ktorú pôvodne vyvíjal Americký národný úrad pre letectvo a kozmonautiku (NASA) ako ochranný plášť pre parabolické antény vesmírnych satelitov.

Produkt na ochranu karosérie je špeciálny prostriedok na kremíkovej báze, ktorý priľne k molekulárnej štruktúre laku. Keramicky spevnená povrchová úprava uzavrie vozidlo do nepriepustného obalu, ktorý ochráni lak a bočné okná pred znečistením, zlými poveternostnými podmienkami a mnohými inými nepriaznivými vplyvmi. Lexus ProTect odolá teplote viac než 400°C a zabraňuje tak usadzovaniu rozpálených prachových častíc z brzdového obloženia na liatych kolesách. Ochrana tkanín a textílií funguje na báze teflonu, ktorý na ošetrenom čalúnení vozidla v interiéri aj v batožinovom priestore vytvorí tenký film, z povrchu ktorého jednoducho zotriete nečistoty bez zanechania škvŕn.

Lexus ProTect chráni a pomáha udržať atraktívny vzhľad počas celých piatich rokov po ošetrení a zvyšuje tak hodnotu vozidla. Záruka na Lexus ProTect sa v prípade predaja vozidla prenáša na nového majiteľa.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode