LIMITOVANÁ EDÍCIA LEXUS RX 450h PROTECT EDITION

04.02.2013 22:11

 

  • Balík originálneho príslušenstva a produktov Lexus v hodnote 1 500€ v cene vozidla
  • Limitovaná edícia v ponuke do 31. 3. 2013

 

 

Spoločnosť Lexus Czech&Slovak Republic, divízia prémiovej značky Lexus spoločnosti Toyota Motor Czech s.r.o., predstavila limitovanú edíciu obľúbeného crossoveru RX 450h s názvom PROTECT Edition, ktorá prináša zákazníkom v cene vozidla atraktívny balík originálneho príslušenstva a produktov Lexus v hodnote 1500€.

Balík originálneho príslušenstva Lexus tvoria dizajnové a predovšetkým praktické doplnky, ktoré prispievajú k ochrane vozidla:

  • Ochranná hliníková lišta zadného nárazníka
  • Obojstranná rohož do batožinového priestoru
  • Textilné koberce
  • Horizontálna sieť na upevnenie nákladu
  • Lexus ProTect = revolučná technológia ochrany laku karosérie, zliatinových diskov kolies a vnútorných textílií

 

Lexus ProTect je prostriedok, ktorý zaručí dokonalú ochranu laku, vnútorných textílií a zliatinových diskov kolies počas celých piatich rokov od aplikácie, na čo je zároveň poskytnutá plná záruka. Lexus ProTect využíva úplne novú technológiu v oblasti ochrany celého vozidla, ktorá bola pôvodne vyvíjaná Americkým národným úradom pre letectvo a kozmonautiku NASA ako ochranný plášť pre parabolické antény vesmírnych satelitov. Ďalej bol vyvíjaný, testovaný a schválený ako Originálny Lexus Produkt v Japonsku za účasti Toyota Motor Corporation ako dlhodobého partnera v chemickom priemysle.

Produkt pre ochranu karosérie nie je vosk ani žiadny polymérový tmel, ale špeciálny moderný prostriedok na kremíkovej báze, ktorý priľne k molekulárnej štruktúre laku. Keramicky spevnená povrchová úprava uzavrie vozidlo do nepriepustného obalu, ktorý ochráni lak a bočné okienka pred znečistením, zlými poveternostnými podmienkami a mnohými inými nepriaznivými vplyvmi. Lexus ProTect odolá teplote viac než 400 °C a zabraňuje tak usadzovaniu rozpálených prachových častíc z brzdového obloženia na zliatinových diskoch kolies. Ochrana tkanín a textílií funguje na báze teflónu, ktorý na ošetrenom čalúnení vozidla v interiéri a batožinovom priestore vytvorí tenký film. Z jeho povrchu jednoducho zotriete nečistoty bez zanechania škvŕn.

Lexus ProTect chráni a pomáha udržať atraktívny vzhľad počas celých piatich rokov po ošetrení a zvyšuje tak hodnotu vozidla. Záruka na Lexus ProTect sa v prípade predaja vozidla prenáša na nového majiteľa.

 

Zákazníci môžu žiadať vozidlá z tejto edície u autorizovaných predajcov Lexus. Rovnaké zvýhodnenie ako pri plne hybridnom modeli RX 450h možno získať aj pre verziu RX 350 s vynikajúcim kultivovaným zážihovým motorom V6.

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode