LETO V ZNAMENÍ ŽIARIVEJ PLETI

14.06.2022 15:38

Konečne tu máme leto! Obľúbené obdobie, ktoré so sebou nesie bláznivé letné nápady nielen pri výbere našich outfitov, alebo aj v líčení. Ostré slnko a vysoké teploty však dávajú našej pokožke aj patrične zabrať. Kým pri líčení platí pravidlo „menej je viac“, pri hydratácii je opak pravdou. Je viac než dôležité vsadiť na poctivú hydratáciu, ochranu a výživu našej pokožky. 

 

Pripravte sa s Avonom na poriadnu nádielku noviniek, ktoré nielenže nemaskujú dokonalosť, ale priam ju podčiarkujú. Čo viac si totiž priať, než produkty, ktoré dopomôžu k zdravému a žiarivému vzhľadu? Buďte hrdá na svoje charakteristické črty, pretože jedinečnosť je ako naša osobná značka - robí každú z nás odlišnou. 

 

#WatchMeNow #SledujteMa

 

 

Spoločník do každého dňa

 

 

Avon Luck Eau So Free EDP

 

Nová vôňa Avon Luck Eau So Free je skutočný skvost pre silné a očarujúce ženy v každom veku. V spojení arómy výrazného citrónu so sladkou ale zmyselnou damašskou ružou sa stanete kráľovnou každej situácie. 

 

O bodku na záver sa postará jemný drevitý nádych zlatej ambry, ktorý vás obklopí už pri prvom nádychu. Ľahko sa rozplýva v diaľke, no napriek tomu stále dokonalo vonia, čo z nej robí perfektnú spoločníčku na každý deň. 

 

 

Objem: 30 ml, Bežná cena: 24,50 €

 

 

 

 

Lak na nechty ako módny doplnok

 

 

Rýchloschnúci lak na nechty 

 

Dokonale upravené nechty sú vizitkou každej ženy. Oslňte všetkých navôkol dokonalou manikúrou, vďaka ktorej budete vyzerať reprezentatívne a trendy. S rýchloschnúcim lakom vytvoríte perfektný vzhľad svojich nechtov len za 60 sekúnd. 

 

Vybrať si môžete zo širokej škály vysoko pigmentovaných odtieňov, ktoré sú ako stvorené na leto. Ľahké nanášanie, dlhá výdrž a perfektný finiš sú pre laky od Avonu samozrejmosťou. 

 

 

Objem: 10 ml, 

Bežná cena: 3,90 €

 

 

   

 

Pery ako hollywoodska hviezda

 

 

Ceruzka na pery

 

Túžite po krásnych perách ako z katalógu? S novou ceruzkou na zvýraznenie a tvarovanie pier to dosiahnete naozaj ľahko! Vďaka širokej škále odtieňov v matnom či krémovom prevedení si ľahko vyberiete svojho nového favorita. 

 

Ceruzka navyše predĺži výdrž aj samotného rúžu a zabráni jeho rozmazávaniu. Spoľahnite sa na bezchybný výsledok a vyzerajte neodolateľne každý deň.

 

 

Objem: 0,35 g, Bežná cena: 4,90 €

 

 

 

 

Pobozkaná slnkom

 

 

Bronzujúci púder

 

S novým bronzujúcim púdrom ľahko docielite, aby vaša pleť zažiarila ako slnko. Trblietavý efekt vám zabezpečí zlatistý vzhľad aj bez opaľovania a dodá mierne opálený nádych, akoby ste sa práve vrátili z exotickej pláže. 

 

Siahnuť môžete po trblietavom alebo tmavom finiši, ktorým perfektne dotvoríte akýkoľvek make-up. Jemná a ľahká textúra bronzového púdru sa zmieša s tónom vašej pleti a vykúzli tak prirodzený a dlhotrvajúci výsledok. 

 

 

Objem: 13,5 g, Bežná cena: 9,90 €

 

 

 

Žiarivá pleť už za jednu noc

 

Zbavte svoju pleť natrvalo nečistôt, ktoré ju zaťažujú, a doprajte jej tak starostlivosť, ktorú si zaslúži. Jednorazové pleťové masky s obsahom prírodných zložiek sa stanú vašim perfektným spoločníkom a vybrať si môžete hneď zo štyroch druhov. 

 

 

Zlupovacia maska s výťažkom z papáje 

  • pleť čistí, povzbudzuje a zároveň ju zanechá povzbudenú a sviežu. 

 

 

Chladivá maska s výťažkom z listovníkov čajovníka čínskeho 

  • zabezpečí perfektnú hydratáciu a vyhladenie po ktorom bude váš vzhľad žiarivý a zdravý.

 

 

Ílova maska s arganovým olejom 

  • postará sa o revitalizáciu a vyživenie a navyše pleť zbaví aj čiernych bodiek.

 

 

Omladzujúca s olejom zo sladkých mandlí 

  • je vhodná pre kategóriu 30+, vyhladzuje vrásky a obnovuje pevnejší vzhľad pleti.

 

 

Objem: 8 ml, Bežná cena: 2,70 €

 

 

Nezabúdajte ani na potrebnú ochranu pred slnkom

 

Ochráňte svoju tvár pred slnečnými lúčmi zmatňujúcim pleťovým krémom či neviditeľným ochranným sprejom s obsahom ochranného faktoru OF50. Vaša pleť bude nielen chránená, ale zabránite tak aj jej poškodeniu. Pleťový krém navyše obnovuje až 50% poškodených buniek a spolu so sprejom vašu pokožku dokonale zhydratujú a osviežia.

 

 

 

 

Omladzujúci pleťový krém na opaľovanie 

s OF50 so zmatňujúcim efektom

 

Objem: 50 ml, Bežná cena: 14,50 €

 

 

Ochranný pleťový sprej 

s OF50 Solar Advance

 

Objem: 50 ml, Bežná cena: 14,50 €

 

 

Dokonalý pocit osvieženia

 

 

Hydratačný gél na telo s chladivým efektom

 

Naša pleť je v lete namáhaná, preto by sme nemali zabúdať na jej pravidelnú starostlivosť. Hydratačný gél s chladivým účinkom pomôže upokojiť suchú pokožku, okamžite hydratuje a rýchlo sa vstrebáva. S obsahom Aloe vera, uhorky a mentolu sa z neho stáva dokonalý spoločník po opaľovaní. V ponuke tohto radu nájdete aj hydratačné telové mlieko v dvoch veľkostiach, či hydratačný krém na tvár. 

 

Objem: 200 ml, Bežná cena: 4,90 €

 

 

Mladistvý vzhľad na počkanie

 

Vyplňujúce pleťové ampulky Skin Reset

 

S pribúdajúcim vekom sa na našej tvári začnú objavovať menšie nedokonalosti v podobe jemných vrások. Spomaliť starnutie a omladiť svoj vzhľad však nikdy nebolo jednoduchšie. 

 

Pokračovanie na ďalšej stráne >>

 

 

     

 

Vďaka ampulkám Skin Reset môžete vyzerať mladšie až o 7 rokov už za neuveriteľných 7 dní. Zloženie obsahuje patentovanú technológiu Protinol™, ktorá stimuluje produkciu 2 typov kolagénu a obnovuje ich hladinu vo vašej pokožke.

 

Objem: 7x13 ml, Bežná cena: 14,90 €

 

 

 

Hydratačná nočná pleťová maska Clinical

 

Vďaka čiastočkám bambuckého masla a obsahu kyseliny hyalurónovej bude výsledok omladenia a hydratácie s nočnou hydratačnou maskou až 3x rýchlejší. 

Po aplikácii masky sa budete cítiť ako znovuzrodená a vaša pleť bude zbavená vrások.

 

Objem: 50 ml, Bežná cena: 14,90 €

 

 

 

Víťaz nášho testu   

 

 

Stovky žien z celej Českej republiky sa rozhodli zapojiť do testovania unikátnej špirály Legendary Lenghts. A niet sa čomu čudovať! Jej výnimočnosť je totiž ukrytá v prelomovej technológii, s ktorou dosiahnete až o 50% dlhšie riasy a až 3-násobný objem. „Skvelé natáča, nežmolkuje sa a nezlepuje riasy. Navyše sa dobre odličuje a nezanecháva stopy,“ prezradila Lucka, ktorá sa rozhodla špirálu vyskúšať. 

 

„Najlepšia špirála, ktorú som kedy vyskúšala,“ dodala Valentína, ktorá zároveň priznala, že „špirála má úžasnú kefku, ktorá riasy dokáže extrémne predĺžiť ale zároveň aj natočiť.“ Siahnite po nej aj vy a pridajte sa tak k stovkám žien, u ktorých sa špirála Legendary Lenghts stala ich jednoznačným favoritom.

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode