Leto s kabrioletom

21.08.2013 08:01

Lenka Zavažanová ocenila krásu kabrioletu Citroen DS3 Cabrio a podelila sa s nami o svoje dojmy a motoristické zážitky


Lenka, ako vznikol váš nápad s otvorením vášho salónu, aby boli ženy  hlavne zdravé a krásne?

V prvom rade som chcela robiť niečo pre seba, pretože som prekonala rakovinu štítnej žľazy a viem, že s touto chorobou bojuje obrovské množstvo ľudí. Mne sa nad chorobou chvalabohu podarilo zvíťaziť, aj keď to nebolo jednoduché a tak som si povedala, že budem robiť to, čo ma bude baviť, tak, že ľudia budú zdraví a spokojní. Vieme, že štítna žľaza dáva do obehu celé telo a ak hormóny začnú robiť problémy a naruší sa rovnováha medzi nimi, tak organizmus potom reaguje rôzne, napríklad ja som veľmi pribrala. V dnešnej dobe sú ľudia leniví cvičiť, tak som aj ja chcela rýchlo schudnúť a mať zase tie kilá, ako predtým a to ma priviedlo ku kavitácii. Mala som s ňou dobré výsledky, keďže so salónom mám už skúsenosti v Prahe rozhodla som sa otvoriť jemu podobný v Bratislave.

Lenka, povedzte našim čitateľom  na čo je zamerané vaše štúdio Bodyslim?
Bodyslim je zameraný hlavne na chudnúce programy  Lipo-laser ,kavitácia, lymfodrenáž , kryolipolýza. Je to individuálne, pretože jednému pomôže to a druhému iné, je to samotnom organizme, ako bude na danú procedúru reagovať Pri lipo-laseri som ja sama však videla výsledky už po druhom sedení. Sú tam ďalšie doplnkové služby ako je solárium, kolagénové solárium, manikúra, pedikúra, gelové nechty, a čoraz viac obľúbené 3D a 4D mihalnice, ktoré sú novinkou. Treba prísť vyskúšať.

Ešte si pamätáte na vaše prvé šoférske skúsenosti?
Prvé auto je ako prvá láska. Na to sa nedá zabudnúť. Bola to modrá Mazda 121 s krásnou sťahovacou strechou. Volala  som ju káčatko. Ku každému autu mám vždy citový vzťah. Teraz jazdím na VW 1,9 TDI.


A čo Autoškola?
To som chodila v Ružinove do Autoškoly a po prvej jazde, endorfíny len tak lietali, bola som pyšná sama na seba, že som to zvládla.

Je rozdiel v jazdení medzi mužmi a ženami?
Každý robí kiksy nielen v živote, ale aj pri šoférovaní. Nemám rada, keď niekto povie: „ Jasné, žena za volantom!“  Som žena a myslím, že jazdím veľmi dobre, aj keď sa hovorí, že dobre je na trojku.  Ak jazdím sama, priznám sa, že mám rada dynamickú jazdu, ale bezpečnosť je na prvom mieste.

Čo pre vás znamená auto?
Auto je prostriedok, ktorý ma odvezie z bodu A do bodu B, ale ako každý, aj ja sa pozriem za pekným autom. Ak relaxujem, vtedy počúvam hudbu a čím je hudba dynamickejšia, tým sa to viac odzrkadlí aj na mojej jazde, aj keď viem, že by sa nemalo..
Kde najďalej ste jazdili v zahraničí?
Do Poľska. V Gdansku som mala priateľa, ktorý tam hral hokej, takže som tam chodila za ním, poviem Vám, tie cesty v Poľsku...auuu!
Mali ste partnerov vždy dobrých vodičov?

Myslím si, že áno, pretože mali k tým ,,plechovým,, miláčikom vzťah a to je na tom pekné, nemyslíte? Ak sa takto správa k veci, ktorú má rád, tak sa správa aj k svojej partnerke. Malo by to tak byť, ale.....výnimky potvrdzujú pravidlá.
Pokuty, nehody a Lenka?
Za 18 rokov čo šoférujem som dostala dve pokuty, jasné, že za rýchlosť...mám rešpekt pred všetkým, čo sa deje v cestnej premávke, ale povedzme si, kto by neskúsil ,,čo to dá,, ? :-))

Páčil sa vám moderný Citroen DS3 Cabrio?
DS-trojka s automatickou prevodovkou je typické ženské auto určené skôr tej mladšej generácii. Farebne v červenej kombinácii so striebornými doplnkami pútalo pozornosť a vzbudzovalo široký záujem okolia. DS3 je moderný a elegantný kabriolet s otvorenou strechou... tak strecha dole a ruka hore, to  patrí k letu a nie je čo dodať! Strecha sa dala otvoriť aj po pri 120 km/h za 16 sekúnd, čo je zaujímavé, že elektronika takéto veci dokáže za tak krátky čas. Moderný interiér s veľkými budíkmi bol veselý a svieži. K tomu športové sedadlá s príjemným čalúnením pôsobil elegantne. Som viac zvyknutá na manuál, mám pocit, že to auto viac ovládam, ale v Prahe som jazdila s automatom, takže kolóny sú s touto prevodovkou príjemnejšie a pohodlnejšie. Možno sa mi zdalo, že nakladanie do kufra bolo na môj vkus priúzke, ale asi kabriolet nebude mať veľký kufor, aj keď hlboký bol dostatočne. Napriek všetkému jednašestkový motor vcelku dobre preraďoval. Som rada, že toto horúce leto som si mohla užiť na modernom a ženskom kabriolete.

Text a foto: Alena Chorvátová

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode