LEDky pre denné svietenie oceníte počas celého roka

20.11.2012 17:49

 

LED svetlá pre denné svietenie sa dajú použiť nielen ako doplnkové svetlomety, ale aj ako plnohodnotné svetlomety pre denné svietenie alebo ako náhrada obrysového svetla. Prvé vonkajšie svetlo pre štýlové denné osvetlenie je vďaka svojej dokonale homogénnej svietiacej plochu LED absolútne neprekonateľné.

LED svetlom, určeným pre denné svietenie, dodáte jednoduchým spôsobom exkluzívny štýl každému automobilu. Jeho najväčšou prednosťou je homogénnosť, vďaka špeciálnej technológii totiž nie sú viditeľné žiadne svetelné body – svetlo je dokonale jednoliate. Navyše, samotné LED-ky sa  vyznačujú moderným a zaobleným dizajnom, ktorý dodá dynamický vzhľad každému vozidlu.

Toto LED osvetlenie je unikátne aj svojim jednoduchým použitím, ktoré zvládne každý šikovný vodič alebo technik. „Pre bezpečné a plnohodnotné využívanie tohto výnimočného svetelného tuningu odporúčame profesionálnu montáž a následne poistku formou STK kontroly“, uviedol Tomáš Balko, aplikačný manažér Osram a dodáva: „LED svetlo pre denné svietenie je vhodné jednak ako denné svetlo, ako aj obrysové. Vysoká ochrana IP69K zaručí, že sa svetlo nepoškodí ani pri intenzívnom umývaní alebo extrémnych poveternostných podmienkach“.

Balenie obsahuje všetko potrebné, okrem samotných LED-iek aj potrebnú kabeláž, montážne prvky a poistku, takže nie je potrebné už nič ďalšie dokupovať.  Odporúčané pultová cena LED svetlo pre denné svietenie (Light@Day) s DPH je 149 eur. Ukážku inštalácie nájdete na priloženom linku: http://www.youtube.com/watch?v=MYQ9BoM8MTU

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode